Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sorularla Work and Travel
 Work and Travel Turkey Forumları : Sorularla Work and Travel
Konu Konu: harçsız pasaport alma Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
ugur1009
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 10-Şubat-2009 Saat 23:25 | Kayıtlı IP Alıntı ugur1009

merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak....ben bugun harcsız pasaport almak için gerekli işlemleri yaptırdım...ama aklıma bişey takıldı istanbuldakı arkadaşlarım bu belgeyle sadece bır yıllık alınabileceğini söylediler...ama vergi dairesinde ki bayan bana kaç yıllık ıstıyorsan alırsın dedi bende 5 yıllık aldım....arkadasım tekrar vergı daıresıne gıtmıs bız nıye bes yıllık alamıyoruz arkadasım nasıl alıyor demıs...alamaz demişler...su an ben işlemlerimi yaptırdım.. polis memuru bana yarın gel alırsın dedı...ben pasaportu aldıktan sonra bu konuda veya herhangı  bır sorun yasamam degıl mı arkadaslar...

Yukarı Dön Göster ugur1009's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ugur1009

maniac
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 210
Gönderen: 11-Şubat-2009 Saat 12:42 | Kayıtlı IP Alıntı maniac

yok dostum birşey olmaz seni ballı seni :)

Yukarı Dön Göster maniac's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: maniac Ziyaret maniac's Ana Sayfa

maniac
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 210
Gönderen: 11-Şubat-2009 Saat 12:43 | Kayıtlı IP Alıntı maniac

Not: Sorulara buradan devam edelim. http://www.workandtravXXXurkey.com/workandtravel/forum_posts .asp?TID=990

burayı kapatalım editör.

Yukarı Dön Göster maniac's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: maniac Ziyaret maniac's Ana Sayfa

aliconeWAT4
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Gönderen: 12-Şubat-2009 Saat 02:31 | Kayıtlı IP Alıntı aliconeWAT4

harçsız 10 yıla kadar alabilirsin hiç de sorun olmaz güzel kardeşim yalnız genelde bildiğim kadarıyla ABD'de Türk konsolosluguna başvurduğun takdirde 10 yıla kadar da alabiliyosun hatta öğrenci oldugunu belgeleyebilrsen harç ta ödemiyosun bu arada ABD de harç ücretleri Türkiyeden çok çok daha ucuz araştırırsan göreceksin şimdiden Pasaportun hayırlı olsun

Yukarı Dön Göster aliconeWAT4's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: aliconeWAT4

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma