| Yazanlarda |
|
mabeL Yeni Üye

|
| Gönderen: 20-Eylül-2008 Saat 17:19 | Kayıtlı IP
|
|
|
Merhabalar...
Ben bu sene gıda müh. 2. öğretimi kazandım. Bu senenin yazında gitmeyi düşünebilirim. Hatta arkadaşlarım da var makinede , inşaatta beraber de düşünebiliriz.
İlk olarak merak ettiğim fiyat ne kadar ödüyoruz? 2200-3000 $ vivarı duymuştum ama tam olarak öğrenmem gerek.
oraya gittiğimiz zaman, çalışıyoruz ve orda para kazanıyoruz? anladığım kadarı ile böyle:)
hazırlık sınıfıyız ve ingilizce durumumuz pek yok, not ortalamamız 4 üzerinden 2 yi geçerse, ingilizcemiz de iyi bir düzeye gelirse gitme şansımız ne kadar yüksektir? Yani sadece parayı veren, diğerleri de tam olan gidebiliyor mu hemen?
Sorular çok olduysa kusura bakmayın, ama öğrenmem gerekiyor bunları. Cevap için şimdiden teşekkürler.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mabeL Yeni Üye

|
| Gönderen: 22-Eylül-2008 Saat 14:14 | Kayıtlı IP
|
|
|
İlgilenecek kimse yok mu?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
by_tg Yeni Üye

|
| Gönderen: 23-Eylül-2008 Saat 19:35 | Kayıtlı IP
|
|
|
evet ya arkadaş gibi bende hazırlık öğrencisiyim bende merak ediyorum bu soruları ilgilenirseniz çok sevinirim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mabeL Yeni Üye

|
| Gönderen: 25-Eylül-2008 Saat 22:09 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hadin ama... Neden ilgilenen kimse yok?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 25-Eylül-2008 Saat 22:26 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hazırlık sınıfında öğrenci olanlar geçen yılda alınan bir kararla bu programa katılmazlar...
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mabeL Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Mart-2009 Saat 05:51 | Kayıtlı IP
|
|
|
bu mesajı yazdığımda hatırlıyorum sene başlangıcıydı. o tarihten yana çok şey değişti, yurt dışı eğitim danışmanlığı yapıyorum. Academix Gaziantep şubesinde çalışmaktayım. bu sene amerikaya gidiyorum inşallah.
@editor
hazırlık öğrencileri gidebiliyor. üniversite öğrencisi olduktan sonra (4 yıllık) sorun olmaz arkadaşlar. tabi not ortalaman 2 nin üzeirnde olacak ve ingilizce seviyen iyi olacak. yani kendini anlatacak kadar.
merak ettikleriniz için; gaziantep@academix.com.tr
her zaman yardımcı olabilirim, görüşmek üzere...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
asikız Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Nisan-2009 Saat 10:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
evet arkadaşlar not ortalaman 2 ve üzeri ise orta seviyedede ingilizce biliyrsan ve 4 yıllık üniversite okuyorsan hiç sorun yok. zaten konsoloslukta öle çok zr uzun sormuyormuş bazı arkadaşlarım 1 dak.kalmış konsoloslukta. inş. bende gideceğim kaydımı yaptırdım ama hangi işleri önerebilirsin bana ne tür bir işte çalışayım hangi eyalette? teşekkür ederim
|
| Yukarı Dön |
|
| |