Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Türkiye'deki work and travel şirketleri
 Work and Travel Turkey Forumları : Türkiye'deki work and travel şirketleri
Konu Konu: work and travel 2009a katılacaklar buraya Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 02-Ocak-2009 Saat 22:26 | Kayıtlı IP Alıntı editör

doğal olarak errken başvuran işlerini en önce halleder.

mmtcskn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Gönderen: 26-Ocak-2009 Saat 01:17 | Kayıtlı IP Alıntı mmtcskn

mrb  tip li işmi  yoksa tip siz iş mi sizce hangisi çalışanlar yardımcı olrsa sevinirim...
Yukarı Dön Göster mmtcskn's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: mmtcskn

ea1925
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 3
Gönderen: 31-Ocak-2009 Saat 01:59 | Kayıtlı IP Alıntı ea1925

arkadaslar six flags'te ya texas(san antonio'da) ya da st louis'te caliscam arkadasimla. hangisini tavsiye ederisniz? sebepleri nelerdir? su anda dusunuyoruz, yardima ihtiyacim var.

YALI.

tam 35.
Yukarı Dön Göster ea1925's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ea1925 Ziyaret ea1925's Ana Sayfa

Bayan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 31-Ocak-2009 Saat 16:01 | Kayıtlı IP Alıntı Bayan

merhabalar!

yazın work and travela katılmak istiyorum. experienceusa diye bir şirketle görüşüyorum. bu şirketi bilenler varsa yardımcı olun lütfen .

Yukarı Dön Göster Bayan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Bayan

minekou
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 11
Gönderen: 31-Ocak-2009 Saat 16:08 | Kayıtlı IP Alıntı minekou

ben gecen sene wat a katıldım new jersey wildwood ta acme de calıstım gayet eglencelıydı arkadaslarımdan bırı orada kaldı bu ekonomık krız amerıkayı sallamıs durumda herkes ısınden cıkarılıyormus suan orası cok kotuymus bende 2009 yazında tekrar katılmayı dusunuyordum fakat vazgectım ıngıltrede uygun dıl egıtımıne yazılıyorum

Bayan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 31-Ocak-2009 Saat 16:29 | Kayıtlı IP Alıntı Bayan

gerçekten o kadar kötü mü ki? bende korkmaya başladım ya bu krizisten.

ingiltereye work and travel var mı?

Yukarı Dön Göster Bayan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Bayan

salihaslan_5
Misafir
Misafir
Simge
-------

Gönderen: 02-Şubat-2009 Saat 11:35 | Kayıtlı IP Alıntı salihaslan_5

Ve şunu belirtmek isterim Work and Travel programında öğrencileri kriz etkilemeyeceğini düşünüyorum. Work and Travel programına alım yapan iş verenler zaten yaz dönemlerinde iş açığı olduğu için böyle bir ihtiyaçtan dolayı yurt dışından kültürel değişim adında öğrencileri bu programa dahil ederler. Sözleşme yaptığınızdan dolayı ne kadar para kazanacağınız haftada en az ne kadar çalışabileceğiniz sözleşmenizde belli olduğu için ve her iki tarafta sözleşme dışına çıkamayacağı için krizin sizi etkileyeceğini düşünmüyorum.

Önerim iş ve konaklamanızın garanti olduğu programdan yararlanın böylece haftada ne kadar kazanacağınızı ve aşşağı yukarı ne kadar harcama yapacağınızı görebilirsiniz.

- ŞİRKT REKLAMI YAPMAMANIZ KONUSUNDA UYARILDINIZ-
Yukarı Dön Göster salihaslan_5's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: salihaslan_5 Ziyaret salihaslan_5's Ana Sayfa

minekou
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 02-Şubat-2009 Saat 13:33 | Kayıtlı IP Alıntı minekou

ama acık olan bısey var overtıme yada 2. ıs bulabılme sansı cok dusuk olacaktır

salihaslan_5
Misafir
Misafir
Simge
-------

Gönderen: 02-Şubat-2009 Saat 15:04 | Kayıtlı IP Alıntı salihaslan_5

işini iyi yapan ve işini seven kişilerinde overtime yapabileceğini, ikinci iş içinde zaten kriz olmasa da garanti verilemez. Ama dediğim gibi work and travel iş yoğunluğundan dolayı tercih edildiğinden sorun olmayacağını tekrar söylemek isterim. Haftada 40 50 saat arası çalışanlar için hem overtime yakalama şansı olacaktır hem de ikinci işe ihtiyaç olacağını da düşünmüyorum.

- ŞİRKT REKLAMI YAPMAMANIZ KONUSUNDA UYARILDINIZ-
Yukarı Dön Göster salihaslan_5's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: salihaslan_5 Ziyaret salihaslan_5's Ana Sayfa

tuba
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 03-Şubat-2009 Saat 11:29 | Kayıtlı IP Alıntı tuba

slm..

hazırlık okuyorum..bu sene wat'a katılmak istiyorum..

eksi yönleri var mı?gittiğimizde sıkıntı olabilcek konular var mı?

Yukarı Dön Göster tuba's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: tuba

minekou
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 06-Şubat-2009 Saat 17:06 | Kayıtlı IP Alıntı minekou

ınanmıyorum salıh sen mısın ıd..sas salıh mı ?

Elmyra
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 06-Şubat-2009 Saat 21:30 | Kayıtlı IP Alıntı Elmyra

Birisi şirket önerebilir mi acaba?
Yukarı Dön Göster Elmyra's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Elmyra

feeko
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Gönderen: 09-Şubat-2009 Saat 17:50 | Kayıtlı IP Alıntı feeko

merabalar ben bu sene work and travele floridaya gtmeyi dusunuyorum begedgm bir is war travel concession isi ve konaklama icin mobile trailer veriolar heralde bu karavan olması gerekio bu travel concession isi hakkında ve karavanda konaklama gibi konularda bilginiz varsa yardımcı olabilir msnz?

tesekurler

Yukarı Dön Göster feeko's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: feeko

melihultraslan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 13
Gönderen: 10-Şubat-2009 Saat 22:43 | Kayıtlı IP Alıntı melihultraslan

ıyı akasmlar arkadaslar. ayın  17 sınde vıze gorusmesı var.. gecebılırsek maıne yolcusuyusm temmuzda bılgısı olan varmıydı.
Yukarı Dön Göster melihultraslan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: melihultraslan

aliconeWAT4
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Gönderen: 12-Şubat-2009 Saat 02:39 | Kayıtlı IP Alıntı aliconeWAT4

sayın mabayrak öncelikle çalışmalarınıza saygı gösteriyorum ama götüreceğiniz kişileri kendi yakın çevrenizden seçersseniz daha hayrınıza olacaktır konu 2009'a katılacaklar diye yazıyor burda lütfen konuyla ilgili bir şeyler yazalımki diğer arkadaşlarımızda faydalansın ok mi güzel kardeşim kızmak yok gücenmek yok Editör galiba sizin mesajınızı görmedi ama yakında görecektir ve silecektir diye tahmin ediyorum hem kimse sizi görmeden sizi tanımadan bu parayı vermek istemez zira görüyoruz nice insanlar mebla oluyor yavrucaklar o kadar vicdansız adam varki her yerde neyse 2009 da vizeye katılacaklardan 2.gidenler sadece evraklarını konsolosa gönderiyorlarmış bunun hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazarsa sevinirim Zira ben ABD konsoloslugunun resmi sitesinde dahi bu konu hakkında ne ingilizce ne de Türkçe bir bilgi kaynagı bulabildim konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum thanks
Yukarı Dön Göster aliconeWAT4's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: aliconeWAT4

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 12-Şubat-2009 Saat 12:08 | Kayıtlı IP Alıntı editör

mabayrak reklam amaçlı mesajınız silinmiş, ip adrsiniz , isminiz, kullanıcı adınız ve kayıt için kullandığınız mai,l adresiniz bloklanmıştır.

seasret
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Gönderen: 16-Şubat-2009 Saat 03:01 | Kayıtlı IP Alıntı seasret

iyi günler herkese.öncelikle bir sorum olacaktı tecrübeli arkadaslara.ben ıstanbul universitesi ulastırma ve lojistik bölümü 3.sınıf ögrencısıyım ve genel not ortalamam şuan 2.07 cıvarı.1.sınıf 2.dönem ortalamam 1.30 ve 3dersım F gelmıstı ve genel ortalamam bu yuzden dusuk..mart ayının 10unda vıze görusmem var ve sırkettekı danısmanım bana kaldıgım derslerle ılgılı okuldan kaldıgım derslerın hocalarından bı referans al dedıler yalnız hocalar referans vermıyor.benm ıcın bu dönemdekı not ortalamamın dusuk olması sorun olurmu cunku 1.sınıf 2.dönemden 3, 2.sınıf 1.dönemden 1 dersım kaldı?yada aılevı sorunlarımı mı ılerı sursem.tavsıyelerınız beklıyorum arkadaslar.tesekkürler
Yukarı Dön Göster seasret's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: seasret

indeus
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Gönderen: 16-Şubat-2009 Saat 16:00 | Kayıtlı IP Alıntı indeus

gecen sene benimde  not ortalamam seninki gibiydi ve banada ayni seyi soylediler hocalarindn  referans al dediler ugrastim aldm ama vize de referansa bakmadilar bile hatta o kagidi almadi bile yane bence ing. guveniyorsan vizede bi problem cikmaz..
Yukarı Dön Göster indeus's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: indeus

seasret
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Gönderen: 16-Şubat-2009 Saat 23:55 | Kayıtlı IP Alıntı seasret

hocam ya 1.sınıf 1.dönem 2.60 1.sınıf 2.dönem 1.30 2.sınıf 1.dönem 2.175 2.sınıf 2.dönem 2.24 yanı sadece o dönem dusuk geldı genel ortalamam 2.07 ıste.ıngılızceme guvenmıyorum acıkcası cok pekı tecrubeli bırısı olarak ne yapmamı önerirsin?
Yukarı Dön Göster seasret's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: seasret

melihultraslan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 18-Şubat-2009 Saat 13:02 | Kayıtlı IP Alıntı melihultraslan

arkadaslar  slm dun vıze gorusmemı yaptım :d 1.sıradaydım..  babamın ısını-kacıncı sınıf oldugumu-amerıkada ne ıs yapacagımı-not durumumu sordu..

bende henuz bır transkırıp denılen o allahn cezaı belge olmadıgı ıcın sadece hocalarımdan dılekce turunden vıze notlarımı topladım ve  bu durumu onlara anlttım. fakat bana verdıklerı yesıl kagıtta eksık evrak bolumu olarak sevıs ve o usa dan gelecek olan dsı formumuyud neydı onun gonderılmesı ıstendı ve ıslem bıttı..

suan sadece belgerlerın gelmesı ve konsolosluga tekrar ulastırmak kaldı . daha once tecrubesı olan arkadaslar varsa sızce sans yuksekmıdır.

Yukarı Dön Göster melihultraslan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: melihultraslan

melihultraslan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 18-Şubat-2009 Saat 13:04 | Kayıtlı IP Alıntı melihultraslan

ayrıca dıger evraklar olarak kıra fotokopısıdr-referanstır-yok banka guvencesıdır vs vs. hıc ellemedıler bıle sadece sırketın doldurdugu vıze formları ve not lara bakıyolar gerısı nolur nolmaz durumunda..

tubik
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Gönderen: 20-Şubat-2009 Saat 16:27 | Kayıtlı IP Alıntı tubik

1nur Yazdı:
MERHABA ARKADAŞLAR BEN DE 2009 YAZINDA WORK AND TRAVEL A GİDİCM.. ESKİŞEHİRDE OKUYORUM BANA DAHA ÖNCE ESKİŞEHİRDEN GİDEN ARKADAŞLAR VARSA ULAŞABİLİRLERMİ BİLGİ VEREBİLİRLERMİ??  YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM...

evet bende esk dayım..fakat ank daki bi şirketle anlaştım..tek sorunum nereye gideceğime hala karar vermemiş olmam...lütfen gidenler aydınlatsınlar.. şimdiden teşekkürler..
Yukarı Dön Göster tubik's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: tubik

ayberkdundar
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 20-Şubat-2009 Saat 21:05 | Kayıtlı IP Alıntı ayberkdundar

merhaba arkadaşlar,ben bu ıl ilk defa wat a katılıyorum.south carolina da tonger outlet center da bir restaurantta server olarak çalışıcaz.sizce iyi bir iş mi?south carolina nasıl bir yer bu konuda bilgi verebilirseniz çok sevinirim.ayrıca oraya gidicek arkadaslar varsa konusalım

yunusozcan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 23-Şubat-2009 Saat 09:45 | Kayıtlı IP Alıntı yunusozcan

editör Yazdı:

uğur Yazdı:
mrb ben ünüversite ögrencisiyim ege ünüversitesi spor akademisi bölümünde okuyorum ben yaz tatilinde ingiltere yada amerikaya gidip dilimi geliştirmek istiorum. bana uyğun iş imkanları varmıdır acaba?

- evet tabiki vardır. kendinize uygun bir danışmanlık şirketi bularak işe başlayabilirsiniz.

Yukarı Dön Göster yunusozcan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: yunusozcan

yunusozcan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 23-Şubat-2009 Saat 09:54 | Kayıtlı IP Alıntı yunusozcan

Arkadaşlar,

myadvsr sistemi ile tüm işlemşleriniizi online yapıyorsunuz

Yukarı Dön Göster yunusozcan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: yunusozcan

<< 1 2 3 4 >>