| Yazanlarda |
|
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 07-Haziran-2008 Saat 01:57 | Kayıtlı IP
|
|
|
Evet ABD'de 2008 WAT için bulunanlar anlatın bakalım durumlar nasıl ?
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
angaralı Yeni Üye

Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2007 Ülke: Birleşik Devletler Gönderilenler: 38
|
| Gönderen: 09-Haziran-2008 Saat 13:27 | Kayıtlı IP
|
|
|
COK KOTU. IS YOK GERI DONUCEM MECBUREN. OCEAN CITY DE PLAJ DA YATIP KALKIYORUZ RUS VE POLONYALILARLA. :(
EKONOMI BERBAT BURDA . SON 5 YILIN EN YUKSEK ISSIZLIK OLAYI YASANIYORMUS. ABD LI OGRENCILER TUM ISLERE BU YAZ SALDIRDIR VE KIMSE ISCI ALMIYOR 
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ygy59 Üye

|
| Gönderen: 09-Haziran-2008 Saat 14:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
Arkadaşım ben burda daha önce yazmıştım , eğer iş bulamıyorsanız geçici işci bulma kurumuna başvurun saati 9 dolardan günde 8 saat çalışırsın orda. Adı LaborReady , internet adresi http://www.laborready.com/ . bu adresten sana en yakın şubesini bul ve oraya gidip başvur herkesi kabul ediyorlar ve sana günlük ister 8 saatlik ister 4 saatlik işler veriyorlar hemde paranı peşin iş bitiminde alıyorsun. hergün çalışmak zorundada değilsin ister hergün git iş iste istersen haftada bir 15 günde bir git yani çok güzel bir sistem ve verilen işlerde gerçekten çok basit... bence dönmeden önce en azından bunu bi dene ben bu şekilde 1 ay çalıştım ve masrafımı alışveriş paramı çıkarttım
|
| Yukarı Dön |
|
| |
noirdesir Yeni Üye

|
| Gönderen: 14-Haziran-2008 Saat 22:11 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaşlar new yorka gitmeyi düşünüyorum tanıdığınız bildiğiniz kişi varsa yardım lütfen simdidien teşekkür edrim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
espoir Yeni Üye

|
| Gönderen: 14-Haziran-2008 Saat 22:27 | Kayıtlı IP
|
|
|
Arkadaslar Virginiaya gidiyorum.. 2 gündür bu siteyi keşfettim ve her satırını okumaya çalısıyorum. bilgilerinize ihtiyacım var. tesekkurler..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
c.de Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Haziran-2008 Saat 18:25 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar ben NJ\ Stone Harbor dayim/ burada hic Turk tanidiginiz var mi ya da buraya gelecek olan bildiginiz bir turk var mi ? ya da buranin yakinlarinda bir yere?
mail adresim crn0306@hotmail.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
sevda8888 Yeni Üye

|
| Gönderen: 22-Haziran-2008 Saat 16:16 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ben de New Jersey Ocean Grove dayım.. İş, işveren, konaklama ve iş arkadaşı konusunda her şey süper.. Otelde çalışıyorum ve çalıştığım otelde kalıyorum.. Tek sorun burda hiç Türk arkadaşımın olmaması 
|
| Yukarı Dön |
|
| |
rainbow64 Yeni Üye

|
| Gönderen: 24-Haziran-2008 Saat 00:13 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar ben de wyoming salt lake city de flaggranch resort de calisiyorum 10 dan fazla turk var . sartlar ii. tavsiye ederim.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
TGC YLMZ Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Haziran-2008 Saat 21:53 | Kayıtlı IP
|
|
|
mrb arkadaşlar ... ben bu yaz gidemedim seneye düşünüyorum ... başvuru tarihleri hakkında bilgi verebilirmisiniz?? ve şehir olarak nereleri tavsiye edersiniz???
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mustix Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Haziran-2008 Saat 23:50 | Kayıtlı IP
|
|
|
Marriott Otel CA dayiz. Hersey yolunda. burasi harika bir yer
|
| Yukarı Dön |
|
| |
rezil edurehber Yeni Üye

|
| Gönderen: 01-Temmuz-2008 Saat 01:02 | Kayıtlı IP
|
|
|
ahhh ahhhh sormayın bu senede war bişeyler sanırım ben de şuan bir aydır ameriakdayım we şirket yüzünden gezmediğm eyalet , çekmediğim çile kalmadı... bu arada edurehber ismail balaban, eğer bu isimleri duyarsanız hemn kaçın. herkes sürünüyo onlarla gelen, ben olabildiğince çk kişiye ulaşıp onlara da habr wermeye çalışıyorumki daha fazla insan perişan olmasın. beni birinci ayım we ben daha hiç çalışamadım,, berbat yerlerde deli gibi paralara kaldım, iş yok güç yok. dönücem sanırım...aman dikkatttttt
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 02-Temmuz-2008 Saat 00:29 | Kayıtlı IP
|
|
|
rezil edurehber Yazdı:
| ahhh ahhhh sormayın bu senede war bişeyler sanırım ben de şuan bir aydır ameriakdayım we şirket yüzünden gezmediğm eyalet , çekmediğim çile kalmadı... bu arada edurehber ismail balaban, eğer bu isimleri duyarsanız hemn kaçın. herkes sürünüyo onlarla gelen, ben olabildiğince çk kişiye ulaşıp onlara da habr wermeye çalışıyorumki daha fazla insan perişan olmasın. beni birinci ayım we ben daha hiç çalışamadım,, berbat yerlerde deli gibi paralara kaldım, iş yok güç yok. dönücem sanırım...aman dikkatttttt |
|
|
Bu sene ABD durum çok kötü . bence bu tarz mesajlar yazacağınız şirketinizle işbirliği yapın ve sorunlarınızı çözün. Buralara yazarak malesef hiçbirşey elde edemez aksine TR dönüşü daha sıkıntıl bir süreç yaşarsınız. Sadece pozitif bir nasihat. Hiç bir şirketin öğrencisiniz orada rezil etmek yada sıkıntı yaşatmak gibi bir derdi oldğunu sanmıyorum.
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nowayout Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 04-Temmuz-2008 Saat 06:33 | Kayıtlı IP
|
|
|
3. kez floridadayim hersey fevkalade gidiyor.
__________________ Loves Florida
|
| Yukarı Dön |
|
| |
hotsauce Yeni Üye

|
| Gönderen: 05-Temmuz-2008 Saat 00:02 | Kayıtlı IP
|
|
|
2006da gitmistim kendimi teselli edebileyim diye bu forumları hala okuyorum orda edindigim arkdaslıklar, kız arkadasım hatırladıkca iciyorum umarım sizde böyle güzel ve unutulmacak anılarla dönersiniz
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ibrahim Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 06-Temmuz-2008 Saat 02:33 | Kayıtlı IP
|
|
|
inşallah güzel olur
__________________ Ba?ka dile uymaz annenin sesi, Her sözün ararsan vardyr Türkçesi....
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 07-Temmuz-2008 Saat 17:47 | Kayıtlı IP
|
|
|
nowayout Yazdı:
| 3. kez floridadayim hersey fevkalade gidiyor. |
|
|
e artık sende şikayet etme :)
4 yıldır bu forumda bu kadar şikayet görmedim. durum ABD gerçekten berbat bu sene
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 07-Temmuz-2008 Saat 17:48 | Kayıtlı IP
|
|
|
hotsauce Yazdı:
| 2006da gitmistim kendimi teselli edebileyim diye bu forumları hala okuyorum orda edindigim arkdaslıklar, kız arkadasım hatırladıkca iciyorum umarım sizde böyle güzel ve unutulmacak anılarla dönersiniz |
|
|
açıkçası bu sene her yüz katılımcının en az 55 i pek de iyi anılarla döneceğe benzemiyor. Bu yıl bence kara work and travel yılı olarak analım.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nowayout Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 09-Temmuz-2008 Saat 03:08 | Kayıtlı IP
|
|
|
editör Yazdı:
nowayout Yazdı:
| 3. kez floridadayim hersey fevkalade gidiyor. |
|
|
e artık sende şikayet etme :)
4 yıldır bu forumda bu kadar şikayet görmedim. durum ABD gerçekten berbat bu sene |
|
|
haklısın cok kisi gordum ise baslamamis isi iptal olmus ya da geri donmeyi kafasina koymus. bu sene gordugum en kotu sene diyebilirim.
__________________ Loves Florida
|
| Yukarı Dön |
|
| |
xanadu Yeni Üye

|
| Gönderen: 09-Temmuz-2008 Saat 05:04 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaşlar bende fort lauderdale deyım burda sartlar cok kotu 15 gun gecmesınbe ragmen hala ıse baslayamadım cunku ssn olmadan baslayamazssın dedı ısverenım ve sısteme adı gırmedıgı ıcın basvuru dahı yapamıyorum.2 odalı evde 15 kalıyoruz ve kısı bası 300$ kıra oduyoruz bize vaat edilen herseyın yalan oldugunu ögrendik.1 hafta daha beklicem olmazssa turkıyeye donıcem cunku para yetıstıremıyorum artık.yardımcı olabilen varsa cok mutlu olurum gercekten.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
sevda8888 Yeni Üye

|
| Gönderen: 13-Temmuz-2008 Saat 03:06 | Kayıtlı IP
|
|
|
vay be millet ne sorunlar yaşıyor.. Ben geldiğimin üçünü günü işe başladım ssn yi de işverenim kendisi götürdü beni başvurduk iki gün önce de geldi postayla :) Dönünce şirkete uğrayıp böyle sorunsuz bir program ayarladığı teşekkür etmeli ..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
yagmur! Yeni Üye

|
| Gönderen: 13-Temmuz-2008 Saat 18:49 | Kayıtlı IP
|
|
|
sevda8888 Yazdı:
| vay be millet ne sorunlar yaşıyor.. Ben geldiğimin üçünü günü işe başladım ssn yi de işverenim kendisi götürdü beni başvurduk iki gün önce de geldi postayla :) Dönünce şirkete uğrayıp böyle sorunsuz bir program ayarladığı teşekkür etmeli .. |
|
|
senin adına çok sevindim seneye katılmayı düşünüyoruz erkek arkadaşımla.hangi şirketle gittiğini bana yazabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler rain_princess@hotmail.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
aurora Yeni Üye

|
| Gönderen: 14-Temmuz-2008 Saat 13:51 | Kayıtlı IP
|
|
|
sevda8888 Yazdı:
| vay be millet ne sorunlar yaşıyor.. Ben geldiğimin üçünü günü işe başladım ssn yi de işverenim kendisi götürdü beni başvurduk iki gün önce de geldi postayla :) Dönünce şirkete uğrayıp böyle sorunsuz bir program ayarladığı teşekkür etmeli .. |
|
|
banada yardımcı olursan çok sevinirim.ilk yurtdışı serüvenim olucak ve yardıma ihtiyacım var.şirketinin adını,nerde tam olarak ne iş yaptığını yazarsan çooook minnettar kalırım.teşekkürler:aurora_6@msn.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mehmet_toktas Yeni Üye

|
| Gönderen: 17-Temmuz-2008 Saat 06:49 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar ben alaskadayım su an sirketim cok büyük bir kazık attı bana alaskadayım ve geleli 25 gün oldu toplam kazandıgım para 750 dolar cok komik dimi ben işyerinden ayrılmak istiyorum ve iş yeri cıkarsan go back turkey diyor gercekten gönderebilirmi cevap bekliyorum tesekkürler
__________________ kapkaç
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 17-Temmuz-2008 Saat 23:51 | Kayıtlı IP
|
|
|
mehmet_toktas Yazdı:
| arkadaslar ben alaskadayım su an sirketim cok büyük bir kazık attı bana alaskadayım ve geleli 25 gün oldu toplam kazandıgım para 750 dolar cok komik dimi ben işyerinden ayrılmak istiyorum ve iş yeri cıkarsan go back turkey diyor gercekten gönderebilirmi cevap bekliyorum tesekkürler |
|
|
Daha önce bu forumları takip edenlere ısrarla söylediğim şuydu : LÜTFEN ALASKA'YA GİTMEYİN !
|
| Yukarı Dön |
|
| |
cdemmce Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Temmuz-2008 Saat 23:31 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar okuldan bı kac arkım gıttıler work and trawella.hıc dıl bılmemelerıne karsı net 4.000 ytl cıvarı ellerınde bı kar olacaklarını soyluyolar sızce bunun aslı varmıdır??
__________________ cdemmce
|
| Yukarı Dön |
|
| |