| Gönderen: 27-Nisan-2008 Saat 02:15 | Kayıtlı IP
|
|
|
Ben de burada biraz bulundum Travel aşamasında FL 'ye inerken. ve inanın bana buraya gidecek olanlar eğer daha önce yurtdışına gitmedi ise kesinlikle gitmesin derim.
Myrtle Beach Doğu kıyısının en meşhur turistik mekanı bence güzel işlerin yanı sıra güzel bir tatil fırsatı yakalarsınız.
Bir kere bölge tamamen Rus , Polonyalı ve Diğer ruski elemanların en çok tercih ettiği yer. Özelikle Baltimore, Maryland gibi yerlerdeki uluslararası öğrenciler burada cirit atıyor.Dolayısı ile ingilizcesi yetersiz , giyimden kuşamdan ve paradan yoksun Türk öğrencilerin bir kere şansı sıfır.
Moskova'nın en top delikanlıları, top kızları, buraya rağbet ediyor sebebi ise abromobviç'in burada bildiğim kadarı ile
Ayrıca en büyük sorun bence konaklama değil , Florida da bulundum ve Florida'dan daha pahalı bir nokta. Eğer araç yoksa cidden telef olursunuz. Fakat tahminim bu bölgeye alışanlar ilerleyen yıllarda buraya
Bence buranın en popüler yerleri ( tabi ki ingilizcesi yeterli olanlar ve iş fırsatı bulanlar için diyorum ) gap in outlet , Marriot, roue mağazaları, Nıke, Adiads, Coral Beach Resort Hotel ( Bence burası deli bir yer ) gibi yerler diyebilirim ama Gerçekten bir kerede daha uyarayım burası adamı rezil de eder vezir de...
Gidebilirseniz club kryptonit diye bir yer var dans edin polonyal kızları keşfedin, Eğlenin yiyin için ...ama arabsız ve parasız olmazzzzzzzzz...
Ev tutun ama TR den gitmeden önce halledin bu işi derim. Genel de Acentalara bu işler en son veriliyor galiba sebebi de Önce yurtdışına sonra TR ye geliyor buradaki işler...Eğer gitmeden önce konaklmayı ( mesafe uzak olabilir git gel 5-6 km ) hallederseniz bence 20 numara yer derim.
Bol şans
|