Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Konaklama, Barınma,Yeme İçme
 Work and Travel Turkey Forumları : Konaklama, Barınma,Yeme İçme
Konu Konu: Myrtle Beach, South Carolina Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
nowayout
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 185
Gönderen: 26-Nisan-2008 Saat 20:07 | Kayıtlı IP Alıntı nowayout

bu sene gidecek ya da daha önceki senelerde gitmis olanlar var mi ? (konaklama hakkında)

subliminal
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 120
Gönderen: 27-Nisan-2008 Saat 01:35 | Kayıtlı IP Alıntı subliminal

Gitmiş ya da gidecekliğim yok ama bi ara burda bi hotel işi vardı düşündüğüm. Konaklama için baya bi araştırma yapmıştım. Daha önce gidenlerden haftalık 75 100 dolar arası motel falan bulunabileceğini duymuştum. Kiralık ev fiyatlarını da araştırmıştım internetten. Craiglist'ta 2-3 arkadaş bulursan daha ucuza getirebileceğin kiralık evler vardı mesela; oraya bi göz atarsın.

Yukarı Dön Göster subliminal's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: subliminal

maniac
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 210
Gönderen: 27-Nisan-2008 Saat 02:15 | Kayıtlı IP Alıntı maniac

Ben de burada biraz bulundum Travel aşamasında FL 'ye inerken. ve inanın bana buraya gidecek olanlar eğer daha önce yurtdışına gitmedi ise kesinlikle gitmesin derim.

Myrtle Beach Doğu kıyısının en meşhur turistik mekanı bence güzel işlerin yanı sıra güzel bir tatil fırsatı yakalarsınız.

Bir kere bölge tamamen Rus , Polonyalı ve Diğer ruski elemanların en çok tercih ettiği yer. Özelikle Baltimore, Maryland gibi yerlerdeki uluslararası öğrenciler burada cirit atıyor.Dolayısı ile ingilizcesi yetersiz , giyimden kuşamdan ve paradan yoksun Türk öğrencilerin bir kere şansı sıfır.

Moskova'nın en top delikanlıları, top kızları, buraya rağbet ediyor sebebi ise abromobviç'in burada bildiğim kadarı ile

Ayrıca en büyük sorun bence konaklama değil , Florida da bulundum ve Florida'dan daha pahalı bir nokta. Eğer araç yoksa cidden telef olursunuz. Fakat tahminim bu bölgeye alışanlar ilerleyen yıllarda buraya

Bence buranın en popüler yerleri ( tabi ki ingilizcesi yeterli olanlar ve iş fırsatı bulanlar için diyorum ) gap in outlet , Marriot, roue mağazaları, Nıke, Adiads, Coral Beach Resort Hotel ( Bence burası deli bir yer ) gibi yerler diyebilirim ama Gerçekten bir kerede daha uyarayım burası adamı rezil de eder vezir de...

Gidebilirseniz club kryptonit diye bir yer var dans edin polonyal kızları keşfedin, Eğlenin yiyin için ...ama arabsız ve parasız olmazzzzzzzzz...

Ev tutun ama TR den gitmeden önce halledin bu işi derim. Genel de Acentalara bu işler en son veriliyor galiba sebebi de Önce yurtdışına sonra TR ye geliyor buradaki işler...Eğer gitmeden önce konaklmayı ( mesafe uzak olabilir git gel 5-6 km ) hallederseniz bence 20 numara yer derim.

Bol şans

Yukarı Dön Göster maniac's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: maniac Ziyaret maniac's Ana Sayfa

nowayout
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderen: 04-Haziran-2008 Saat 13:29 | Kayıtlı IP Alıntı nowayout

Myrtle Beach hakkında konaklama tavsiyesi nereler olabilir ? Tanger Outlette calisacak birisi icin ? Onerebilecegiz kesin bir yer var mi acikcasi ?

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 07-Haziran-2008 Saat 02:01 | Kayıtlı IP Alıntı editör

nowayout Yazdı:
Myrtle Beach hakkında konaklama tavsiyesi nereler olabilir ? Tanger Outlette calisacak birisi icin ? Onerebilecegiz kesin bir yer var mi acikcasi ?

selam... mail atmıştın nowayout cvp veremediğim için özür.

galiba 2 kere katılmş birisin ( yanlışsa düzelt lütfen )

2 kere katılan biri için burası bence bulunmaz bir mekan. Özelikle leş gibi orlando ve FL sonrası . Bence bas git biliosun burdan konaklama ayarlaman çok çok zor.

bol şanslar dilerim.

begumkou
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Gönderen: 18-Ocak-2009 Saat 18:49 | Kayıtlı IP Alıntı begumkou

arkadaslar benım ılk senem olucak wat ta bende myrtle beach takı mc donalds işini düşünüorum fast food crew person sızce nasıl?

cevaplarsanız sevınırm

nowayout
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderen: 24-Ocak-2009 Saat 18:19 | Kayıtlı IP Alıntı nowayout

begumkou Yazdı:

arkadaslar benım ılk senem olucak wat ta bende myrtle beach takı mc donalds işini düşünüorum fast food crew person sızce nasıl?

cevaplarsanız sevınırm

mcdonaldsta mutlu olamassin :) olani gormedim yani. birde is sozlemesinde hcms falan yaziyor mu ? cunku 3 aylik housingi zorunlu tutuyorlar.

hyper
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Gönderen: 17-Aralık-2009 Saat 22:35 | Kayıtlı IP Alıntı hyper

Myrtle Beach'te Kingston Plantation'da bir iş fırsatı var da 4 kişiyiz konaklama konusunda felan sıkıntı çeker miyiz sizce? Ev fiyatları felan nedir bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim
Yukarı Dön Göster hyper's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: hyper

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 21-Aralık-2009 Saat 12:46 | Kayıtlı IP Alıntı editör

hyper Yazdı:
Myrtle Beach'te Kingston Plantation'da bir iş fırsatı var da 4 kişiyiz konaklama konusunda felan sıkıntı çeker miyiz sizce? Ev fiyatları felan nedir bilen varsa ve cevaplarsa çok sevinirim

kısaca değinirsem

Araç satın almazsanız ulaşım da inanılmaz zorlanırsınız burada ve ev fiyatları ortalama 1500 - 2500 usd civarındadır. Mutlaka araç edinin ABD'nin en pahalı 7-8 noktasından birisidir burası.

Myrtle Beach'te benin son 2-3 yıldır gördüğüm manzara oteller haricinde konaklamada sorunun çok yaşandığı dır. Bir fırsatını buluırsanız mutlaka hilton, marriott gibi otelelre kapağı atın derim :) harikadır.

hyper
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 23-Aralık-2009 Saat 07:05 | Kayıtlı IP Alıntı hyper

Zaten iş Hilton'daydı araba olayına zaten gircektik de kapıldı iş malesef tekrar talep ettik bakalım ama kısmet Teşekkürler bilgilendirme için

angaralı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Birleşik Devletler
Gönderilenler: 38
Gönderen: 25-Aralık-2009 Saat 11:55 | Kayıtlı IP Alıntı angaralı

hilton u neden seçmedin ki. çok belersin artık bence kusura bakmada ne bekliyorsun nasa da çalışmayı mı yoksa google da mı ?
Yukarı Dön Göster angaralı's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: angaralı

hyper
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 25-Aralık-2009 Saat 21:44 | Kayıtlı IP Alıntı hyper

Hee manyağım ben keyiften bekledim... Dedim bakalım gerçekten iyi bir iş mi alıcısı var mı kapış kapış mı gidiyor bi' denemek de fayda var olmadı işsiz kalırım dedim...

maniac
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderen: 07-Ocak-2010 Saat 11:12 | Kayıtlı IP Alıntı maniac

Yahu adam seçer seçmez size ne ki ? Ama iş güzele benziyormuş. Neyse umarım tekrar gelir ve alırsın arkadaşım

hyper
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 07-Ocak-2010 Saat 21:18 | Kayıtlı IP Alıntı hyper

Saol ben de öyle umuyorum

maniac
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye