Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Work and Travel Nedir ? Ne Değildir ?
 Work and Travel Turkey Forumları : Work and Travel Nedir ? Ne Değildir ?
Konu Konu: nereye gitmeliym? Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
nurayocal
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 22
Gönderen: 18-Şubat-2008 Saat 22:23 | Kayıtlı IP Alıntı nurayocal

merhba,arkadaşlar siteyi tesadüf buldum...bnde bu yaz bi aksilk çkmazsa wat a katılacğm.ama nereye gitmelym blmyrum emn deilm..tavsiyesi olan var mı?? orlando y la ilgili bldklernz varsa paylaşsanız sevnrm..new jersy ve pannslvnya da sanki fena deil gibi ama:S
Yukarı Dön Göster nurayocal's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: nurayocal

ygy59
Üye
Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 75
Gönderen: 19-Şubat-2008 Saat 15:00 | Kayıtlı IP Alıntı ygy59

Genel olarak büyük şehirleri pek tavsiye etmiyorum, çünkü büyük şehirlerde yaşamak gerçekten zor, hem çalışma temposu hızlı,konaklama ,ulaşım pahalı,biyerden biyere gitmek için 2-3 otobüs değiştirmek gerekiyor, maşınızdan çok vergi kesiliyor... gibi birsürü etken var . Bence en azından verdiğim parayı biriktereyim üstünede biraz alışveriş yapıp döneyim diyorsanız önce küçük şehirlerde çalışıp,işiniz bittikten sonra gidip 2 şer 3 ergün büyük şehirleri gezip dolaşmak daha iyi , ama para çok önemli değil büyük şehir temposunada alışkınım diyorsanız siz bilirsiniz :) 
Yukarı Dön Göster ygy59's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ygy59

ilhansubasi
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 29
Gönderen: 01-Nisan-2008 Saat 19:30 | Kayıtlı IP Alıntı ilhansubasi

kesinlikle ve kesinlikle büyük şehirlere gitme derim.ama büyük şehirlerden çok uzak bir yerde çalışma.

büyükşehirler amerikada bence büyük hayal kırıklıkları için birebir.türkiyeden giden bir için çok ilgi çekici olmaz.oysa turistik kasabalar bambaşka bence.

ben geçen sene californiada san franciscoya 60 mil uzaklıkta santa cruz diye bir yerdeydim,memnuniyetimi anlatamam.californiaya ve kıyılarda şansı olanalr illa orayı denesin,tek geçsin derim.

rainbow64
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Gönderen: 24-Haziran-2008 Saat 00:30 | Kayıtlı IP Alıntı rainbow64

bence de ama tamamen sehirlerden uzak ta durma o zaman da bazi seylerden faydalanamazsin.
Yukarı Dön Göster rainbow64's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: rainbow64

gokhanakel
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 03-Eylül-2008 Saat 10:49 | Kayıtlı IP Alıntı gokhanakel

arkadaşlar selam..yazılanların bi kısmını okudum genelde alaska hakkında ii şeyler duymadım peki nereleri tavsiye edersiniz ..??? geneldede parkda çalış deniyor başka tavsiye edebilcek varmı
Yukarı Dön Göster gokhanakel's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: gokhanakel

butterfly_svg
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Gönderen: 06-Eylül-2008 Saat 14:24 | Kayıtlı IP Alıntı butterfly_svg

ben las vegas ve ohio cleveland arasında kaldım.oralara gdenler var mı?yardımcı olur musunz?

Yukarı Dön Göster butterfly_svg's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: butterfly_svg

gs3461
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 06-Eylül-2008 Saat 14:32 | Kayıtlı IP Alıntı gs3461

bende karar veremedım daha arastırıyorum suan eyaletlerı ama las vegas ı cok pahalı dıye bılıyorum.ohıo ıcınde suana kadar hıc kotu seyler duymadım acıkcası.benımde aklımda olan bır yer

butterfly_svg
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 06-Eylül-2008 Saat 15:30 | Kayıtlı IP Alıntı butterfly_svg

ben de pahalı sanıyordum las vegası ama gidenler tam tersini söylediler.şaşrdım açıkcası o yüzden soruyorum zaten.türkün az olduğu ama rahat edebileceğim bir yer istiyorum sadece.

Yukarı Dön Göster butterfly_svg's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: butterfly_svg

gs3461
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 06-Eylül-2008 Saat 19:15 | Kayıtlı IP Alıntı gs3461

ben batı kısmını kafadan eledım acıkcası hem uzak (ucak bıletı acısından :S)hem de dedıgım gıbı yasanması pahalı.sonucta tumm paramıda yemeye gıtmıyorum amerıkaya.guney kısımlardada ıspanyolca agırlıklıymıs yanı dogu kısmı kaldı.hem gezebılcegım merkezı sehırlere mesela new york a yakın hemde yasanması ucuz rahat bır sehır arıyorum dogu tarafında onerısı olan var mı ?

damat
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Gönderen: 27-Ekim-2008 Saat 14:49 | Kayıtlı IP Alıntı damat

butterfly_svg Yazdı:

ben las vegas ve ohio cleveland arasında kaldım.oralara gdenler var mı?yardımcı olur musunz?

ben ohıo cıncınnatıde kings island da calişmıştım sehır nehır kenarında yesıl bır yer alısverıs merkezlerı cok sayıda ucuz ve kalıtelı urunler bulmak mumkun

işe otobusle gıdıyorduk aylık otobus pasosu alırsan 110$ felandır ıstedıgın yone ıstedıgın kadar bınebılıyorsun

park cok eglencelı bır yer arkadas edınmek kolay

tavsıyem kalacagınız evın adresını ıyıce ogrenmenız

ayrıca chıcago ya yakın dıger sehırlerede kolayca ulasımı var aktarmalı ucak bıletlerınızı onceden new york dıye degıstırtıp son bırkac gunu ny de gecırbılırsınız ny ucakla 1 saat

daha fazla sorusu olan arkadaslara yardım edebılırım

cıncınnatı hakkında tum sorular ıcın ulasabılırsınız pm atın

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma