Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
vize,pasaport ve work and travel'da evrak işlemleri
 Work and Travel Turkey Forumları : vize,pasaport ve work and travel'da evrak işlemleri
Konu Konu: 2008 Work and Travel Vize görüşmeleri Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
onenis
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 2
Gönderen: 28-Mart-2008 Saat 01:12 | Kayıtlı IP Alıntı onenis

valla hoca işte temmuz seferi var galiba ama 2 ay gidebiliyoruz maksimum. Şuan pek fazla bir bilgim yok araştırıp öğreneceğiz galiba.
Yukarı Dön Göster onenis's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: onenis

kallstrom
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Gönderen: 29-Mart-2008 Saat 01:27 | Kayıtlı IP Alıntı kallstrom

VİZE GÖRÜŞMESİ

İSTİNYEDEKİ AMERIKAN KOSOLOSLUGUNA GİDERSINIZ

KAPIDA BİR MUDDET BEKLENDİKTEN SONRA RANDEVU SAATINIZ GELDİGİNDE KAPIYA YONELİR VE GOREVLİNİN KAGITTA İSMİNİ GORMESİNDEN SONRA SIRAYA GECERSİNİZ

SONRA ASANSORE BİNİP VİZE İSLEMLERİ YAZILI BUTONA BASAR KATA CIKARSINIZ

GİRİSTE SİZE BİR NUMARA VERİLİR

ONCE ILK OLARAK BELGELERİ VERİRSİNİZ KI SADECE PASAPORT 156 157 158 FORMLARINI ALIYOLAR

DAHA SONRA IKINCI OLARAK PARMAK IZI ICIN CAGRILIRSINIZ

SONRAKİ İS MULAKAT

GENELDE 3 KISI OLUYOR MULAKATTA SIRADA BEKLIOSUNUZ VE NUMARANIZ YANINCA GIDIOSUNUZ

GENEL SORULAR:

Which university do you study?(hangi okulda okuyosunuz)

what do u study?(ne okuyosun)

u have any friends or family in Usa? )arkadasın yada tanıdıgın bir aile varmı)

what ll u do when u graduate?mesun olduktan sonra napıcaksın

***4.sınıflara genelde soruolar bana sordular..

ve thats all:)

sonra yesıl kagıt cıkıyor sevıs ucretı ve ds formunu ups ıle yolluyosun

benım ds 2019 henuz gelmedı fakat yesıl kagıdı aldım dıye vıze aldım anlamına gelmıyor gecen sene red alanlar olmus

ama dıceksınızkı neden o zaman ugrastırıyolar

bende its UNITED STATES OF AMERICA diyorum

devran
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 33
Gönderen: 01-Nisan-2008 Saat 20:26 | Kayıtlı IP Alıntı devran

selam merhabalar ben gecen persembe gırdım vıze gorusmesıne ankarada ve beyaz fotokopıye benzer bı kagıt aldım ds 2019 yazan kutucuga carpı ısaretı atılmıstı ve pasaportla o kagıdı verdıler dıger kagıtlar ıcerde kaldı onları neden vermedıler anlamadım 

bıde ailen nerde yasıyor    bolumun  ne   hangı okuldasın  abd de tanıdıgın varmı nereye gıdeceksın ne yapacaksın   bu kadar en fazla ıkı dk surdu yada surmedi yani  soruma cvp alabılırsem sevınırım herkeze bol şans

sssinan
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Gönderen: 02-Nisan-2008 Saat 10:32 | Kayıtlı IP Alıntı sssinan

verdikleri beyaz kagit eksik evrak kagididir. uzerinde isaretleme yapilan belgeyi kendilerine ulastirdigin takdirde vizen pasaportuna basilir. diger kagitlardan kastin ne onu anlamadim ama...
Yukarı Dön Göster sssinan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: sssinan

kallstrom
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Gönderen: 02-Nisan-2008 Saat 13:00 | Kayıtlı IP Alıntı kallstrom

ds 156 157 158 den bahesdıosan zaten onları kosolosluk alıyor

devran
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 03-Nisan-2008 Saat 00:45 | Kayıtlı IP Alıntı devran

evet dostum 156 157 158 ve transkırıptı ıade etmedıler  gerı onu anlamadım bıde ıstanbul konsoloslugu boyle bısey yapıyormu bılmıyorum ds ler onlarda kalıyorsa transkırıpt neden kalıyor.. bıde arkadaslar ds lerınız ne zaman ulastı elınıze genelde mayıs başı gıbıymıs dıe duydum ama ??

devran
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 03-Nisan-2008 Saat 20:32 | Kayıtlı IP Alıntı devran

babacanlar gercekten şu cok önemliymiş anladım erken basvurmak vizeye her zaman avantaj derim

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 06-Nisan-2008 Saat 00:34 | Kayıtlı IP Alıntı editör

eee erken dönem bitti... 31 mayıs son tarih !

denizz
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Gönderen: 10-Nisan-2008 Saat 09:27 | Kayıtlı IP Alıntı denizz

herkese merhaba, ds2019 formum henüz gelmediği için banada beyaz kağıt verdiler. yeşil ve beyaz kağıt arasında ne fark var bilen var mı?

Yukarı Dön Göster denizz's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: denizz

frostsnsecrets
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 10-Nisan-2008 Saat 23:43 | Kayıtlı IP Alıntı frostsnsecrets

merhaba arkadaslar.  bende gecen istanbul konsoloslugunde vıze gorusmesıne gırdım.4 sınıf ogrencıyım ancak okulum bıtmıyor.neyse gırdım vızegorusmesıne. 4. sıradaydım. Benden once 2 arkadasla (onlar 1.sınıftı) 30 sn konusup acık yesil eksikleri  belirten kagıdı aldılar.3. arkadas isim benzerligi olayından kaynaklanan guvenlık sorusturmasını belırten acık yesil kagıda zımbalı pastel renkde olan koyu yesil birbelge ve ona zımbalı bir numara aldı. Sıra bana geldıgınde yaklasık 1dk kadar bayanla konustum.klasık forumda yazan soruları sordu bende gayet duzgun sekılde cevapladım ve bayan banada eksıklerı belırten yesıl belgeyı verdı. Ancak bana verdıgı belgenın tonu acık yesıl olan kagıtla guvenlık sorusturması ıle ılgılı olan kagıdın renk tonları arasında olan bir yesil kagıttı. yanlıs gormedım cunku cıkısta dıger arkadasların aldıgı kagıtlara dıkkatlıce baktım. acık yesıl olan eksıklerı belırten kagıtın yazı olarak tıpa tıp aynısıydı ancak yesıl tonu bıraz daha koyuydu. Acaba bu olay matbaa dan kaynaklanan bırsey mıdır yoksa ben paranoyamı yapıyorum bıraz :) hatta ev arkadasım benden 1 hafta sonra gırdı gorusmeye ve benımkınden acık yesıl olan ancak aynı eksıklerı belırten kagıttan aldı. Acaba fişlendik mi yoksa kendı kendıme sıkıntı mı yapıyorum? bılgısı olan var mı arkadaslar??
Yukarı Dön Göster frostsnsecrets's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: frostsnsecrets

bkosova
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 11-Nisan-2008 Saat 11:12 | Kayıtlı IP Alıntı bkosova

an itibarı ile görüşmeden geldim.

fazla kasmıolar vizeyi alıp hoplayan zıplayan tipler falan da vardı hatta .benimki fena geçmedi ama beklediimden daha hızlı oldu böle bi 30 sn kadardı. yeşil kağıdı aldım almasına da "have a good trip" gibi bi son cumle yerıne "have a nice day" gibi bişe dedi melez kadın bana.. böle bı sıkıntı yok desem içimde yalan olur valla aslında..yukarda bahsedilen sorulardan sordu bana da iyi cevap verdim hepsine.

bu durum hakkında ne dusunuosunuz?

Yukarı Dön Göster bkosova's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: bkosova

diplomatson
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Gönderen: 15-Nisan-2008 Saat 15:23 | Kayıtlı IP Alıntı diplomatson

merhaba ben yeni üyeyim işlerimi hemen hemen hallettim sayılır yanlız vize kaldı benıi ds formumda geldi ingilizcemede güveniyorum ve benim ailem isviçrede yaşıyor bunun bana bi yararı varmı bende her yaz giderdim.fakat kötü olan bişey var ortalamam 1.84 ne gibi bişr sorun teşki,l eder cevap yazarsanız müteşekkir olurum iyi günler

angel
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 20-Mayıs-2009 Saat 21:38 | Kayıtlı IP Alıntı angel

ben kemdımden bıraz sozedecegım 1 sınıftayım ılk donem not ortalamam 3.06 ıkıncı donem not ortalamam 0.10 gorunuoyor ve dıger notlarımda 0 olaray yazılmıs genel not ortalamam 1.96 ankarada gecen hafta vıze gorusmesıne gıttım ve cınlı bı kadın vardı bana red verdı kız arkadasım ıse vıze aldı ben sap gıbı kaldım anlıcagınız sımdı ıstanbuldan vıse tarıhı aldım umarım yıne ret almam ama hıc umıdım yok bence cok salak bı sıstem var 1.64 le vıze verıyorlar ve bana dırek su soruyu sordu gıtmek ıcın not ortalamanın  2.00 olması gerektıgını bılıyormusun bılmıyormusun dıye ve dınlemeden verdı reddı.. cok uzucu bır olaydı benım ıcın ınsallah ıstanbulda daha mutlu haberler alırım..
Yukarı Dön Göster angel's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: angel

angel
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 20-Mayıs-2009 Saat 21:40 | Kayıtlı IP Alıntı angel

ılk redten sonra ıkıncı vızeden okey alan oldumu eyer olursa bana yassın tesekkurler ..maıl adresım angel_cty@hotmail.com saygılarla herkeze basarılar kesınlıkle sanss herseyy kesınlıkle ne olursa olsun guleryusle gıdın ve kendınıze guvenın..
Yukarı Dön Göster angel's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: angel

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

<< 1 2 3 >>

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma