Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sorularla Work and Travel
 Work and Travel Turkey Forumları : Sorularla Work and Travel
Konu Konu: Work And Travel Şirketleri Hakkında Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
levent isbilen
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 2
Gönderen: 13-Ocak-2008 Saat 12:56 | Kayıtlı IP Alıntı levent isbilen

oncelikle bu başlık biraz reklam kokuyor diyebilirsiniz, ama öyle olmayacak. benim bu sene gezmedigim şirket kalmadı. yakın şeyleri vaad ediyorlar. ekşi de  şirketleri araştırdım kimi çok iyi yazmış kimi lanet okumuş. İnsanda karar veremiyor. sitede wat şirketleri diye bölüm açsak orda şirketleri konuşsak mantıklı olmaz mı?

şirketleri gez toz yoruyor. finalim var şuyum var. bide seni ikna etmek için saatlerce konuşuolar. objektif olarak tartışsak gittikleri şirketin artısını eksisini yazsalar güzel olur diyorum.izninizle, birde aklımı kurculayan su sorularım olacak.

program ucreti ve isimleri dışında bu şirketlerin arasındaki farklar neler?
programa katılım ucreti direk şirketin cebine mi giriyor?
program ucretleri arasındaki fark neye göre değişiyor?

şimdiden ilgilendiginiz için çok teşekkür ederim... saolun varolun

Yukarı Dön Göster levent isbilen's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: levent isbilen

izmirege
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Ülke: Amerikan Samoa
Gönderilenler: 509
Gönderen: 13-Ocak-2008 Saat 19:49 | Kayıtlı IP Alıntı izmirege

bu  konu  cok tartisildi  senin gibi isteyen ogrenci cok ama editor  sirket ismi werip yorum yapan bi cok kisiyi block ladi
  bence  ii yapti  cunku bi sitede sirketler degil program tartisiliyo
Yukarı Dön Göster izmirege's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: izmirege

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 14-Ocak-2008 Saat 00:41 | Kayıtlı IP Alıntı editör

Arkadaşlar şirket isimleri,nin burada yazıldığını düşünelim. herkes birşey söylüyor. şirketler bu konuda mahkeme kararları ile siteleri kapatmakla tehdit ediyor. Ve yasal olarak öğrenci mağdurum diyor sözünün arkasında durmuyor. n güzeli programı tartışmaktır. Nasılsa tüm şirketler aynı şeyi satıyor ve nasılsan her yıl her yüz öğrencinin % 30 u watzede oluyor. Eee hal böyle olunca şirket isimlerinin burada tartışılması bana anlamsız geliyor. Zaten akıllı adan yüzyüze görüşerek kendi kararını verir...

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderen: 14-Ocak-2008 Saat 00:44 | Kayıtlı IP Alıntı editör

program ucreti ve isimleri dışında bu şirketlerin arasındaki farklar neler?

- Hepsi Aynı !

programa katılım ucreti direk şirketin cebine mi giriyor?

- Hayır tabiki... AD'deki şirketlere ciddi ödemeler yaparlar. birde organizasyon yapısı olarak . Mesela bazı şirketler 2-3 kişi bazıları 20 - 30 kişi ile çalışır doğal olarak ta bu paralar buralara gider diye düşünürüm.

program ucretleri arasındaki fark neye göre değişiyor?

- Fiyat farkları şirketlerin tasarrufunda dır. Yukarıda da değindim. Tamamen organizasyonun büyüklüğü ile ilgili bir durumdur...

splendorre
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 32
Gönderen: 09-Nisan-2008 Saat 19:17 | Kayıtlı IP Alıntı splendorre

herkese tek sölicem İCEP adlı şirketle kesinlikle gitmeyin.anlaşmalı olduğu amerikadaki sponsor firma amerikanın en kötüsü bu homeland security görevlilerince de söylenen birşey.çok az çalışanı var emin olun ki başınız derde girerse size yardım edecek kimseyi bulamayacaksınız.san francisco ofisini arayacaksınız ama kimse cevap vermeyecek.en son türkiyeyle bağlantıya geçeceksiniz İCEP adlı şirketi arayacaksınız ama sonuç değişmeyecek.çünkü bunu yapacak güçleri yok çok aciz bir şirket.
Yukarı Dön Göster splendorre's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: splendorre

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderen: 14-Ekim-2008 Saat 14:36 | Kayıtlı IP Alıntı editör

ıspanak Yazdı:

sirket farkını bı sekılde acıga cıkarmalı..

1.sı benım ıcın onemlı olan amerıkada bır ofıslerı olması,

2.sı hawaalanında benı karsılamaları,

3.su bana sundugu ısler.

bende bırcok fırma gezdım ama hıcbırı ılk ıkı secenege sahıp deıl ve sundugu ısler oldukca kalıtesız. sonunda bır fırma buldum. xxxxxx adında. ofıslerını zıyaret ettım cok ılgılendıler bana aıt herseyı sordularkı orda en ıyı ıse ve ıyı bır yere zerlestırmek ıcın. sızede tavsıze edıyorum..

VAY BE BURADAKİ WAT ÖĞRENCİLERİ DE KERİZ SENİN YAZDIĞIN MSJ REKLAM MSJ OLDUĞU ANLAMIYOR...

BU KADAR UCUZ OLMAYIN ! UCUZ OLACAKSANIZ DA BU SİTEDEKİ İNSANLARIN ZEKASINI KÜÇÜMSEMEYİN ...

KİBARCA BİR UYARI... HEPSİ BU !

YETO
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 22
Gönderen: 15-Ekim-2008 Saat 17:55 | Kayıtlı IP Alıntı YETO

YA BEN Bİ KAÇ SEFER ŞİRKET İSMİ VERDİM AMA O DA YENİ OLMAMDAN KAYNAKLANIYORDU,EDITOR KUSURA BAKMA İDARE ET ARTIK:)

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderen: 23-Ekim-2008 Saat 00:41 | Kayıtlı IP Alıntı editör

YETO Yazdı:
YA BEN Bİ KAÇ SEFER ŞİRKET İSMİ VERDİM AMA O DA YENİ OLMAMDAN KAYNAKLANIYORDU,EDITOR KUSURA BAKMA İDARE ET ARTIK:)

Sevgili arkadaşım biz şirketler sadece reklam antlaşması yaparız ve asla forumda konuşmamaya özen gösteririrz dileyen özelden dilediği gibi konuşabilir. Dikkat ederseniz memnun oluruz.

iyi forumlar

damat
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Gönderen: 13-Kasım-2008 Saat 21:19 | Kayıtlı IP Alıntı damat

gezin gorun ne kadar ogrenci gondermisler ogrenin ozellikle gecen sene giden arkadaslarinizdan fikir alin
eger sirkete gittiginizde sorduklarinizin net cevabini isteyin baska konulara ziplayip duruyorlar.
paranizin karsiligini alamayacagini dusunurseniz bir dakka bile durmayin orada
laf kalabaligina getirip isi kotarmak isteyen sirket yetkililerine acikca size GUVENMIYORUM diyin bu bir suc degil fikir paylasimi

bunu diyince hicbirsey yapamazlar
onlar bize muhtac biz onlara degil

guven verenlerine degil guvenli olanina basvurun

büşbüş
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Gönderen: 19-Mart-2009 Saat 17:18 | Kayıtlı IP Alıntı büşbüş

arkadaşlr bende wat düşünüyorum araştırıyorum ama kafam karışık banada yardımcı olursanız sevinirim. Bir tane şirket aklıma yattı amerikadada ofisleri varmış ama bakalım hayrlısı
Yukarı Dön Göster büşbüş's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: büşbüş

aliconeWAT4
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Gönderen: 24-Mart-2009 Saat 19:40 | Kayıtlı IP Alıntı aliconeWAT4

yok Yeto senle daha öncede bi konu hakkında tartışmıştım o zamanda hiç alakama olmadıgı halde benim şirket reklamı yaptıgımı söleyip hacklenmemme neden olmuştun bu kadar ucuz olma artık Adam gibi yapabiliyosan kapasiten varsa Yardımcı ol bu insanlara ABD de senin gibi işi bilmeyen Temsilciler yüzünden magdur olan bu tanımadıgım ailesinden, ülkesinden uzakta perişan bu yavrucakları gördükçe içim acıyor sen hala milletin kanını emmekten bıkmadın editörün dediği gibi yazık Editörede çok teşekkürler bu hassas konuda sana uyarı verdiği için çok mutluyum ki kimin ne mal oldugu anlaşıldı hadi bakim   
Yukarı Dön Göster aliconeWAT4's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: aliconeWAT4

asikız
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Gönderen: 27-Mart-2009 Saat 12:54 | Kayıtlı IP Alıntı asikız

arkadaşlar dün bende kaydımı yaptırdım bütün şirketleri gezdm bana sıcak gelen xxxxx firmasıydı.beni çok sıcak karşıladılar. amerikadada yanımızda olacaklarını üstüne basa basa vurguladılar. zaten amerikada 2 tane ofisleride varmış. bi sorun çıktığındada 2.iş garantisi.falan filan diyeceğim şuki hala işime karar vermedim nasıl iş seçeceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim eğlence parkları,oteller yani bi sürü seçenek var ama önerebileceğiniz birde hangi eyalette olması iyi olur lütfen yardımcı olursanızz çok sevinirm

Yukarı Dön Göster asikız's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: asikız

beren bahar
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Gönderen: 16-Temmuz-2009 Saat 00:52 | Kayıtlı IP Alıntı beren bahar

arkadaşlar ben de 2010 yazında wata katılmayı düşünüyorum rica etsem mailime önerdikleri güvendikleri şirket isimlerini yazabilirler mi? katılmayı çok istiyorum en azından şirket adamakıllı olsun.şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön Göster beren bahar's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: beren bahar

yosun
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 20-Temmuz-2009 Saat 23:24 | Kayıtlı IP Alıntı yosun

slmlar herkese arkadaşlar ben 2010 yazında work&travel yurtdışına çalışmak için gitmek istiyorum.ama sanırım çoğu arkadaş hüsrana uğramış lütfen beni bilgilendirirmisiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim
Yukarı Dön Göster yosun's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: yosun

angaralı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Birleşik Devletler
Gönderilenler: 38
Gönderen: 30-Temmuz-2009 Saat 14:52 | Kayıtlı IP Alıntı angaralı

yosun Yazdı:
slmlar herkese arkadaşlar ben 2010 yazında work&travel yurtdışına çalışmak için gitmek istiyorum.ama sanırım çoğu arkadaş hüsrana uğramış lütfen beni bilgilendirirmisiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşım ingilizcen iyi değilse ve sosyal biri değilsen hiç Work and Travel a bulaşma derim

Yukarı Dön Göster angaralı's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: angaralı

angaralı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Birleşik Devletler
Gönderilenler: 38
Gönderen: 30-Temmuz-2009 Saat 14:54 | Kayıtlı IP Alıntı angaralı

büşbüş Yazdı:
arkadaşlr bende wat düşünüyorum araştırıyorum ama kafam karışık banada yardımcı olursanız sevinirim. Bir tane şirket aklıma yattı amerikadada ofisleri varmış ama bakalım hayrlısı

eğer abd deki şirketin ofisinin 1 km yakınında sana iş bulacakalrsa süper olur ? saf olmayalım bunlar düzmece. adamın ny de ofisi vardır seni gönderiri CA ne anladım ben o ofisten ?

Yukarı Dön Göster angaralı's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: angaralı

bulutt
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 08-Eylül-2009 Saat 17:05 | Kayıtlı IP Alıntı bulutt

sn editörüm,

bir şekilde mutlaka şirketler konusunda bir şeyler yapılmalı diye düşünüyorum. Çünkü okulda olsun, arkadaşlardan olsun zaten program hakkında bi dünya bilgi edinebiliyoruz. Ancak, elde edemediğimiz şey, şirketler hakkında bilgi. Dileğim bu konuda bir çalışma yapmanız. Şirketlerin sunduğu imkanların, giden arkadaşların yorumlarını taşıyan bir konu, sizinde yardımınızla temizlenerek güzel şeyler yapılabilir.

nihayetinde birçoğumuzun şikayeti, arkadaşlarımdanda duyduğum, her türlü bilgiyi almasına rağmen, orda rezil olabildikleri. Bunuda ancak güvenilir şirketlerle ve giden arkadaşların tecrübeleri ile aşabiliriz diye düşünüyorm. Naçizane fikrim.

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderen: 10-Eylül-2009 Saat 13:49 | Kayıtlı IP Alıntı editör

bu konuda bir çalışma hazırlıyoruzç... www.workandtravelrehberi.com   adresinden ilerleyen günlerde takip edebilirsiniz.

sfidan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Gönderen: 06-Ekim-2009 Saat 16:11 | Kayıtlı IP Alıntı sfidan

siz bu programdan ne beklediğinizi gerçekten biliyormusunuz önce bunu düşünün amacınız para kazanmak mı?çalışıcam ancak travel tarafınıda hakkını vererek kullanırım mı diyorsunuz??ne ise beklentiniz belirleyin,,danışman şirketleride gezin dinleyin ancak onları dinlerken şuna dikkat edin.

danışman şirketinizde sizi dinliyor mu,programdan ne beklediğinizi anlamaya çalışıyor ve beklentileriniz dahilinde sizi yönlendiriyor mu?yoksa herkes için uygun gördüğü klasik bi paketi var onumu sürüyor önünüze?ofistekilerin yurtdışı deneyimi varmı?çok okumuşlardr muhakkak ama work and travelı yaşamışlarmı?

hakkıyla yapıldığı taktirde çok tatlı program üniversite öğrencisiyken yaşanması gerekn bi deneyim,yurtdışında türk olmayı,senin kültüründen uzak biyerde çeşit çeşit insanla bir curcunanın içine düşme halini,kendine orda yer bulma çabasını yaşamalı  herkes,açıcağı vizyondan hiç bahsetmiyorum bile ,,, ülke çevre herşey değişio alışma durumunda muhakkak sorunlar yaşanıcaktır,danılşman şirketinizde bunları minimize eder doğru seçim yaparsanız,,ama sorun aşmadan deneyim denen olay yarım kalır,ilerki yaşantınızda ben neleri hallettim buda bişimi die daha gözü kara daha yaşamış oluyorsunuz.zaten insan bi kere yurtdışı yaşadığı zaman,ilerleyen yıllar için planlarına başka bi boyut kazandırıyor.

son olarak diyebilirim ki korkucak hiç bişi yok,gençken burnumuzu azcık dışarı uzatıp bakmakta fayda var  814.000 km2'lik  alan dışında neler var:)

dorydory
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Gönderen: 12-Ekim-2009 Saat 21:44 | Kayıtlı IP Alıntı dorydory

arkadaşlar amerikada ofisimiz var, limuzinle karşılıyoruz, bisi olunca hemen kosup geliyoruz, acikinca mama veriyoruz onu yapioruz bunu da yapiyoruzzz ne bu yaaa..yok bole bisi..kimse inanmasin bu bole pembe yalanlara..amerika ruyasi deyip, kabusa ceviriyolar bu sacmaliklarla!!bi kere wat a giden bilir..bunlar palavra..ayrica zaten wat boyle bi program degill..size durust yaklasan, deneyimi olan ve bu isi profesyonel yapan firmalari secin..neden dr.a gidince doç.yada prof.olsun diye fazla para veriyosunuz çünkü onlar sizden once yuzlerce hasta gormus ve deneyim kazanmis oluyo..bence ayni seyy  

dikkat edin! saçmalıklara kapılıp yazınızı mahvetmeyin..

Yukarı Dön Göster dorydory's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: dorydory

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma