| Yazanlarda |
|
abdurrahim Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Mart-2007 Saat 23:30 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaşlar destin florida ya gidecem inşallah vizem çıkarsa fakat bazı forumlarda burda 2, iş bulmanın zor olduğu ve öğrencilerin çalıştıkları yerlerle sorun yaşadıkları hakknda bişeyler okudunm doğrumudr yanlışmı?
buraya giden veya bilen arkadaşlar varsa yorumlarını esirgemesin lütfen...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
freeman Yeni Üye

|
| Gönderen: 03-Mart-2007 Saat 11:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
en sonunda destine bir adam çıktı.hayırlı olsun ben de oraya gidiyorum.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
duygu Yeni Üye

|
| Gönderen: 03-Mart-2007 Saat 13:48 | Kayıtlı IP
|
|
|
destin bence güzel bir lokasyon.. tavsiye ederim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
abdurrahim Yeni Üye

|
| Gönderen: 14-Mart-2007 Saat 23:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
freeman Yazdı:
en sonunda destine bir adam çıktı.hayırlı olsun ben de oraya gidiyorum.
|
|
|
bir adammı abi benim tanıdığım çok türk olcak orda merak etme tabi bu iyi bişeymidir oda tartışılır
|
| Yukarı Dön |
|
| |
asashoryu Yeni Üye

|
| Gönderen: 21-Nisan-2009 Saat 01:45 | Kayıtlı IP
|
|
|
mrb arkadaşlar 2007yazında destindeydim,muhteşem bi şehiir tek kelimeyle,mesela hiç zenci yok,sahil,okyanus inanılmaz,hergecee parti oluo ve parti sahibini tanımasanda dalıosn ortamına,giyim ve teknoloji inanılmaz ucuz ama konaklama cok pahalı,bn oaksinn die iğrenc biyerde kaldım aslında ortam guzeldıı ama ev berbattı vee 2 yıl once 500 dolar aylık ev kırası verıoduk,bıde tavsıyen ındıanlake evlerı var onlarda kalmak ıcın ugrasın muthıs evler,havuzlu fln vee aynı fiyat,bisiklet alın işinize oyle gıdın bıde transportatıona para vermeyın bn aylık 200 dolarda ona verıodum,ılk gıttık bıze turkıyede verılen ıslere yerlestırmedı menejer,kızları housekeeping(otel temızlıkcısı),erkekleri bulasıkcı yapıolar haberınız olsn,bn orda 2haftaa bos gezdm ama sora sandestin resort hotelde(amerikanın en ıyı2. otelı) calıstım,gunluk 8.5dolardı ama haftalık 40 saatı asarsan overtıme alıodun yanı fazladan calıstıgın saat basına 14 dolar:))bn 2bucuk aydaa tam tamına 9000dolar kazadım,ama son 1ay 2. bir işte calıstım,beach storeda aırbrusher(tısort baskıcısı) oldum.,ınanılmaz eglendım,bolbol gezdım,sora araba kıraladık 8 arkadas,orlando(dısneyland:),talhasse,mıamı,vırgınıa,washıng ton,newyork(manhattan,brooklyn:) de 15 gun gezdıık,harıkaydıı tek kelımeyleee,donmek ıstemedım yaaa,destine yerleşmeyi dusunuorm sımdı yeşil karta basvurdum dusunun artık:))umarım hersey gonlunuzce olur,sorularınız olursaa yazın seve seve cevaplarım. .
__________________ asashoryu
|
| Yukarı Dön |
|
| |
felicitass Yeni Üye

|
| Gönderen: 12-Kasım-2009 Saat 23:23 | Kayıtlı IP
|
|
|
merhaba asahoryu en son nisanda yazmışsın iletini ama umarım görürsün ,bizde floridaya gitmek istiyoruz ama hangi şehrine karar veremedik bahsettiğine göre destin güzel bi seçeneğe benziyor ev kiraları pahalı demişsin ama ne kadar 750yi fln geçer mi mesela ben geçen yıl gittiğimde aylık 640 vermiştm ve normldi yani evde güzeldi bayaa 750yi geçmezse aylık uygun gibi.geçen yıl gittiğim yer pek eğlenceli olduğunu söyleyemem tenhaydı biraz ama güzeldi bu yıl florida tarafları düşünüorm ama hangi şehir ?? bı konuda arşatırma yapıorm burda bi çok şee sölenir ama giden kişilerin tavsiyesi ve yardımları daha gerçekçi olur görmek ve okumak çok farklı çünkü yardımcı olursan sevinirm yada floridaya gidip şehir konusunda deneymlerinizi paylaşırsanız tavsiyeelrde bulunursanız çok sevinirm..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
arikan Yeni Üye

|
| Gönderen: 12-Ocak-2010 Saat 13:59 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya peki florida yazları cehennem sıcağı gibi diyolar,doğru mu??
|
| Yukarı Dön |
|
| |
zeynepcik Yeni Üye

|
| Gönderen: 12-Ocak-2010 Saat 19:03 | Kayıtlı IP
|
|
|
şu linke bakınız : http://www.workandtravelturkey.com/workandtravel/forum_posts .asp?TID=1108&PN=1
|
| Yukarı Dön |
|
| |