Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sorularla Work and Travel
 Work and Travel Turkey Forumları : Sorularla Work and Travel
Konu Konu: Ücretsiz Pasaport Almak Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
minekou
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 11
Gönderen: 13-Şubat-2008 Saat 18:16 | Kayıtlı IP Alıntı minekou

saol yaw cahillik işte

smhsvn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Gönderen: 23-Şubat-2008 Saat 13:48 | Kayıtlı IP Alıntı smhsvn

ya ben Yıldız Teknik deym. Okuldan senato kararı var dilekçe veremiyoruz diyorlar. Mümkün müdür bu? Gerçi burası Türkiye herşey mümkünde yapabileceğim birşeyler var mı? teşekkürler şimdiden
Yukarı Dön Göster smhsvn's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: smhsvn

jegelskerdeg
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 18
Gönderen: 24-Şubat-2008 Saat 00:36 | Kayıtlı IP Alıntı jegelskerdeg

smhsvn Yazdı:
ya ben Yıldız Teknik deym. Okuldan senato kararı var dilekçe veremiyoruz diyorlar. Mümkün müdür bu? Gerçi burası Türkiye herşey mümkünde yapabileceğim birşeyler var mı? teşekkürler şimdiden

senin adina uzuldum.ben sadece 81 ytl vererek 2 yillik pasaport aldim.carsamba gunu cikiyor.sirketini arayip bir sor belki yardimci olabilirler.

Yukarı Dön Göster jegelskerdeg's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: jegelskerdeg

smhsvn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 24-Şubat-2008 Saat 17:01 | Kayıtlı IP Alıntı smhsvn

jegelskerdeg Yazdı:

smhsvn Yazdı:

senin adina uzuldum.ben sadece 81 ytl vererek 2 yillik pasaport aldim.carsamba gunu cikiyor.sirketini arayip bir sor belki yardimci olabilirler.

abi şirkete gittm vermek zorundalar diyorlar sadece. okuldanda senato kararı var veremeyiz diyorlar ne yapcam bilmiyorum :s Pazartesi Emniyet e gidip görüşcem birde ordanda bi sonuç alamazsam mecburen ödeyeceğim

jegelskerdeg
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 18
Gönderen: 24-Şubat-2008 Saat 19:46 | Kayıtlı IP Alıntı jegelskerdeg

smhsvn Yazdı:
jegelskerdeg Yazdı:

smhsvn Yazdı:

abi şirkete gittm vermek zorundalar diyorlar sadece. okuldanda senato kararı var veremeyiz diyorlar ne yapcam bilmiyorum :s Pazartesi Emniyet e gidip görüşcem birde ordanda bi sonuç alamazsam mecburen ödeyeceğim

ne diyeyim walla hayirlisi olsun artik umarim emniyet bi cozum bulur

Yukarı Dön Göster jegelskerdeg's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: jegelskerdeg

Lonely_Wolf_06
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 2
Gönderen: 24-Şubat-2008 Saat 21:36 | Kayıtlı IP Alıntı Lonely_Wolf_06

slm....ben ankara üni de uluslar arası okuorum..su an hazirliktayim..daha once hic yurt disina cikamadim...wat icin nasil pasaport alabilirim?yardimci olursanis sevinirim...

osman_ayman_@hotmail.com

yardimlarinizi bekliorum:)

Yukarı Dön Göster Lonely_Wolf_06's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Lonely_Wolf_06

smhsvn
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 25-Şubat-2008 Saat 00:17 | Kayıtlı IP Alıntı smhsvn

Lonely_Wolf_06 Yazdı:

slm....ben ankara üni de uluslar arası okuorum..su an hazirliktayim..daha once hic yurt disina cikamadim...wat icin nasil pasaport alabilirim?yardimci olursanis sevinirim...

osman_ayman_@hotmail.com

öncelikle wat a gideceğin firmanın bir dilekçe vermesi lazım okula vermen için. Bu dilekçe ile okuldan bir yazı alıp onunla il emniyet müdürlüğüne başvurman gerekiyor. Böylece pasaport hacından muaf tutubiliyorsun. Zaten emniyetten gereken belgeleri anlatırlar ya da http://www.egm.gov.tr adresinden gerekli belgeleri öğrenipde gidebilirsin. umarım yardımcı olabilmişimdir.

ahmetaydin
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Gönderen: 25-Şubat-2008 Saat 11:05 | Kayıtlı IP Alıntı ahmetaydin

smhsvn Yazdı:
Lonely_Wolf_06 Yazdı:

osman_ayman_@hotmail.com

öncelikle wat a gideceğin firmanın bir dilekçe vermesi lazım okula vermen için. Bu dilekçe ile okuldan bir yazı alıp onunla il emniyet müdürlüğüne başvurman gerekiyor. Böylece pasaport hacından muaf tutubiliyorsun. Zaten emniyetten gereken belgeleri anlatırlar ya da http://www.egm.gov.tr adresinden gerekli belgeleri öğrenipde gidebilirsin. umarım yardımcı olabilmişimdir.

merhabalar marmara ünide okuyorum. Benim sormak istediğim soru bu süreç kaç günde hallediliyor.10 15 gun arasında bu belgeyı alıp emnıyetten  pasaport aldındıgını duymuştum. birde marmara üniden bu belgeyi kolay alabilirmiyim 1 sınıf öğrencisiyim fazla bilgim yok yardımlarınızı beklıyorum.Teşekkur ederim....

Yukarı Dön Göster ahmetaydin's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: ahmetaydin

minekou
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Gönderen: 25-Şubat-2008 Saat 22:09 | Kayıtlı IP Alıntı minekou

ben kocaeli üni de okuyorum ilk önce haberim yoktu ben ücretli bir gün içinde aldım pasaportumu fakat benım sınıfımda baska arkadas rektorluge gıderek öğrenci belgesini rektörlüğe imzalattı ve ist 'de  emniyete gidip başvurusunu yapıp pasaportunu harcını odemeden aldı ..ama bazı üni ler aksilikler çıkartabiliyor ...

mnezovut
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 12-Aralık-2008 Saat 09:47 | Kayıtlı IP Alıntı mnezovut

ARKADAŞLAR BEN EGE ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUÖ FORMU OKUDUM.. AMA  ALALAR HEP 2006 VE 2007 DEN..2008 DE ALAN ARKADAŞLAR VAR MI EGE ÜNİVERSİTESİNDEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?? LÜTFEN ....

Yukarı Dön Göster mnezovut's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: mnezovut

aliconeWAT4
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 25
Gönderen: 12-Şubat-2009 Saat 02:23 | Kayıtlı IP Alıntı aliconeWAT4

Wata 2006 dan beri katılanlar bilir 2006 da hiç zorlanmadan 2 yıllık Vizemi Aldım Kayseriden tabi şehirden şehire faklılık gösteriyor olabilir 2008 de yani geçenyıla kadar Vergi dairesine onaylatma işlemi yoktu o zamanda 1 yıllık aldım vizemi şimdi en son 2009 ocak ayında başvurdum yine 1 yıllık aldım. tabi bunların hiç birine ücret ödemedim ayrıca 2006 da cüzdan ücreti 72 ytl idi sanırım arkadaşlar git gitde işlemlerin birazcık daha artması ileride PAsaport vize ücretlerinin öğrenci dahi olsa yinede ödemek zorunda olacağı izlenimi veriyor ben uyarimde sonra demedi demeyin hadi bakalım şimdiden PAsaportlarınız hayırlı olsun
Yukarı Dön Göster aliconeWAT4's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: aliconeWAT4

sfidan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Gönderen: 06-Ekim-2009 Saat 16:56 | Kayıtlı IP Alıntı sfidan

ben anadolu üniversitesinde öğrenciyim,15 gün içinde çıktı harçsız pasaport belgem  1 gün içindede 82 ytl ödeyerek aldım pasaportumu,,

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

<< 1 2 3 >>

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma