| Yazanlarda |
|
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 23-Kasım-2006 Saat 18:23 | Kayıtlı IP
|
|
|
4.sınıflarda Artık WAT programına katılabilirler...
ABD konsolosluğu yaptığı resmi açıklamada 4.sınıf öğrencilerine de bu yıl TR den WAT 'a katılma hakkı verdi. 4.sınıflar dönüşlerini garantileyebilirse bu programa katılabilecekler.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
özzge Yeni Üye

|
| Gönderen: 23-Kasım-2006 Saat 21:08 | Kayıtlı IP
|
|
|
degerli editor;4 sinif ogrencisiyim;sirket sayfalarinin kimler katilabilir bolumlerinde 4.sinif ile ilgili sadece ders uzatirlarsa (mezun olmazlarsa)(belki de hala guncellemediler haber yeniyse) WAT programina katilabilirler diyor.Biz bu sene mezun olucaz WAT a katilabilirmiyiz tekrar.Konuyu biraz acsakk? konsolosluk ne diyor bu konu hakkinda..nereye ilan etmisler?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ibrahim Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 23-Kasım-2006 Saat 22:32 | Kayıtlı IP
|
|
|
böyle bir şey duyan kimseyi duymadık baktım çevremize
__________________ Ba?ka dile uymaz annenin sesi, Her sözün ararsan vardyr Türkçesi....
|
| Yukarı Dön |
|
| |
özzge Yeni Üye

|
| Gönderen: 24-Kasım-2006 Saat 02:41 | Kayıtlı IP
|
|
|
Editore sor istersen sende benim gibi cunku bazi sirketler sayfalarini guncellemeye baslamislar bileeee....
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

Kayıt Tarihi: 19-Temmuz-2006 Ülke: Amerikan Samoa Gönderilenler: 509
|
| Gönderen: 24-Kasım-2006 Saat 23:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
mezun olursan olmaz belli bir şart koymuslardır mutlaka
|
| Yukarı Dön |
|
| |
özzge Yeni Üye

|
| Gönderen: 25-Kasım-2006 Saat 02:20 | Kayıtlı IP
|
|
|
Neyse o sart geceriz evelallah da simdi internshiple 3000$ bayilmak kimse istemez dimmi arkadaslarr?????......
|
| Yukarı Dön |
|
| |
web_erkan Yeni Üye

|
| Gönderen: 25-Kasım-2006 Saat 12:48 | Kayıtlı IP
|
|
|
Editör arkadaş 4.sınıflarlarla ilgili gelişmeleri ne zaman burada paylaşacaksın?nette çok aradım ama bu konuyla ilgili yeni bir şey görmedim,simdiden tesekkür
|
| Yukarı Dön |
|
| |
leonardson Yeni Üye

|
| Gönderen: 28-Kasım-2006 Saat 17:33 | Kayıtlı IP
|
|
|
bende 4.sınıfım ama okulum uzadı 1 yıl.. okuldan uzadığına dair resmi bir yazı alıcam dün görüştüm öğrenci işleriyle. Böyle başvurmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı
|
| Yukarı Dön |
|
| |
callmyname Yeni Üye

|
| Gönderen: 28-Kasım-2006 Saat 17:59 | Kayıtlı IP
|
|
|
Dönüşü garantilemek için iş kabulü gibi birşey istiyorlardır. Başka ne olacak...
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 28-Kasım-2006 Saat 18:03 | Kayıtlı IP
|
|
|
4. sınıflarda hazırlık sınıfları gibi dikkatli olsun
|
| Yukarı Dön |
|
| |
leonardson Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Kasım-2006 Saat 15:56 | Kayıtlı IP
|
|
|
ismini yazamayacağım istanbulda olan bir şirket 4.sınıfların bu yıl mezun olsada katılabilceğini yazmış websitesinde.. Bu yıl ki work and travel değişikliği olarak göstermiş bu durumu
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 02-Aralık-2006 Saat 12:45 | Kayıtlı IP
|
|
|
saçmalık o zman programın adı değişsin bu program sadece üniversite öğrencilerine yönelik zannediyorum ben mezun olursa F1 vizesi ile gider
|
| Yukarı Dön |
|
| |
explorer Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 06-Aralık-2006 Saat 01:42 | Kayıtlı IP
|
|
|
zavalli genclerin on kayit ucretlerine konacak, egitim duzenbazlari
zamaninda 1.20 not ortalamasi olan genclerin bile umitlerini somurmuslerdi..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 07-Aralık-2006 Saat 09:22 | Kayıtlı IP
|
|
|
herkez iyi araştırdırıp gidin firmalar tarafından keklenmeyin sakın her dediklerine kanmayaın benim aklıma geldikçe söledikleri yalanları konu başlıgı hazır zaten oraya yazarım
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 14-Aralık-2006 Saat 19:14 | Kayıtlı IP
|
|
|
Konsolosluk nelere dikkat edebilir ? Bir kaç tavsiye size
- Genel not ortalaması yüksek, iyi bir bölümden mezun olmuş öğrenci olup olmamanız ????
- İyi firmadan, türkiye'ye döndüğünde bu firmada çalışacağını bildiren bir belgesi olan başarılı ve samimi öğrenciler
- Maddi durumu iyi olan ve hesabında biraz para gösterebilen ( bu konuda bazı öğrenciler Aptal türk kurnazlığı yaparak hesaplarına bugün para yatırıp yarın ABD konsolosluğuna gitmesin. Anında Red alırsınız )
- Yüksek lisans programından kabul almış ve döndüğü zaman yüksek lisans öğrencisi olacağını belgeleyebillecekler
- Evli olan ve eşi Türkiye'de olacak öğrenciler
Bunları sağlasanız bile konsolosluk size vize vermeyebilir bu işin garantisi yok. ama size vize alamazsanız size garanti veriyorum paranızı geri alacaksanız diyen bir danışmanlık bulursanız da kaçırmayın derim. Şu anda araştırmalarıma göre bu konuda hizmet veren bir kaç firma var... İstanbul'da firmaları gezin tozun
Sorularınızı sormadan önce iyice okuyun gereksiz soru sormak adına soru sormayın derim :)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 14-Aralık-2006 Saat 19:15 | Kayıtlı IP
|
|
|
explorer Yazdı:
|
|
|
|
haklısın ama tüm suç hırsızda mı ? Ev sahibinin hiç mi suçu yok...Bizim öğrencilerimiz her yeri araştırsın sorsun soruştursun ...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 15-Aralık-2006 Saat 00:35 | Kayıtlı IP
|
|
|
abi 2.00 notunun altındakiler riske girmesin bence dediğim gibi red yiyen bir çok tanıdıgım 2.00 nin altında notu olanlar 2.00 nin altında olupta vize alan şansa ben duymadım hiç ama yinede vize alan war 1.90 la flan tabi bölümleri çok sağlam doktorluk gibi
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 10-Ocak-2007 Saat 12:43 | Kayıtlı IP
|
|
|
explorer Yazdı:
|
|
|
|
Geçen yıl buradan biri 1.1 ortalama ile vize almıştı yanılmıyorsam bu işlerde kişinin özgüveni deçok önemlidir. Herkeste düzenbaz değildir değil mi ?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Majestic81 Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Ocak-2007 Saat 20:59 | Kayıtlı IP
|
|
|
4. Sinif ogrencileri de vize alabilir yalniz donduklerinde kurumsal bir sirkette calisacaklarina dair is sozlesesi istiyorlar diye duydum. Kaldi ki henuz ornegi de yok bence biraz beklenmeli en azindan birkac ornegi olsun
__________________ ---WORK AND TRAVEL TURKEY REKLAM ARENASI DEĞİLDİR. ÜYELİĞİNİZ BLOKLANMIŞTIR.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
..::fulya::.. Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Ağustos-2007 Saat 17:57 | Kayıtlı IP
|
|
|
slm
maddı acıdan durum ne kadar ı se o kadar sanslısınız dıyorsunuz bılgılerde
ancak ben kredı veren 1 sırketle anlsıp gıtmeyı dusunuyorum..bu yeterlı olurmu
aslında yurt dısı deneyımım var hata suan yurtdısındayım subat ta tr e donucem ve not durumumda ıyı..yanı red olasılıgı var mı durum bole olursa..(sırf maddıyat olarak extra guvence ısterlermı)
tesekkur ederm
kınd regards,:)
__________________ if you need to leave the world you live in,lay your head and stay a while..though you may not remember dreaming,something waits you to BREATHE again...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
abdurrahim Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Mart-2008 Saat 16:44 | Kayıtlı IP
|
|
|
peki son sınıflara vize reddinde ücretin tamamını geri veren firma varmı?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
maniac Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 02-Mart-2008 Saat 22:36 | Kayıtlı IP
|
|
|
evet var.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
peluş87 Yeni Üye

|
| Gönderen: 04-Mart-2008 Saat 20:33 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaşlar bu gün yani 4 mart 2008 de saat 7 buçukta erkek arkadaşım vize görüşmesine girdi. erkek arkadaşım 4. sınıf ve bu dönem sadece stajları kaldı, alttan ders almıyor. ayrıca onun bu yıl okulda 8. senesi. 3 sene repeat yaptı. vizede görevli memura kitap gibi transkript verdi. vize görüşmesine iş sözleşmesi flan da götürmedi. sadece staj yaptığı bi yerden referans mektubu aldı. vize görüşmesinde neden okulu bu kadar uzattığı sorulmuş. bu gibi olumsuz özellikleriniz varsa mantıklı bir açıklama yaparsanız, dürüst olursanız ve memurun gözünün içine bakarak gerçekleri söylerseniz sorun olmuyor. notunuzun gidişatında bi yükselme olması mutlaka gerekli. bizimki yeşil kağıdı aldı inşallah ben de alıcam. size de bol şanslar. job fairinize çalışmayı unutmayın byeee
__________________ WHAT is WAT?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
splendorre Yeni Üye

|
| Gönderen: 26-Mart-2008 Saat 20:28 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya acaba başka 4.sınıf olup da vize alabilen varmı?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
kallstrom Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Mart-2008 Saat 01:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar merhaba ben 4.sınıfım vıze gorusmem 27 subat tarıhındeydı yaklasık bır ay gectı
ben de bu yıl mezun oluyorum gıtmeden once normal 1.2.3. sınıf wat ogrencılerıne ekstradan turkıyede dondukten sonra calısacagım sırketle ılgılı bır yazı ekledım
daha onceden orada staj yapmıstım 2006*2007 yılları arasında ve onlar mezun olduktan sonra yanlarında aynı departmanda benımle calısmak ıstedıklerını soylemıslerdı .Bende vıze gorusmesı oncesı gıttım hem staj yaptıgıma daır olan kagıdı yenı guncellenmıs sekılde ,hemde orda dondukten sonra calısacagım pozısyonun genel mudur ımzasıyla bırlıkte aldım
sirketin ne derece buyuk olup olmaycagı konusunda bır bılgım yok ama benım staj yaptıgım sırket turkıyede ıı bır sırkettı
sonra vıze gorusmesıne gıttım
bana sadece su sorular soruldu
1.**** su unıversıtedemı okuyosun evet dedım
2.bolumun nedır dedı bende bolumumu soledım
gecen yıl erasmusla yurtdısında kalmıstım 1 yıl
3.daha once yurt dısında bulundunmu dedı bende evet dedım ah cok guzel dedı
4.dondukten sonra napıcagımı sordu bende
bır fırmada staj yaptıgımı ve orada dondukten sonra aynı departmanda calısacagımı soledım cok guzel dedı
bende hemen atladım bununla ılgılı belgeler dosyamın ıcerısınde var ıstersenız gosterebılırım dedım
memur hayır tesekkur ederım dedı gerek yok dedı
sonra yesıl kagıdı verdı tam cıkarken dedıkı amerıkada hıc tanıdıgın varmı bende hayır dedım sonra ah affedersınız arkadasım var dedım yuksek lısans yapıor oda gulumsedı bayagı sonra tamam dedı kendıne ıyı bak
bende ordan ayrıldım
eger takılan bısey olursa aklınıza yardımcı olurum
herkesın amerıka yolunda sansı bol olsun
__________________ slslslslsls cglr
|
| Yukarı Dön |
|
| |