| Yazanlarda |
|
damat Üye

|
| Gönderen: 27-Ekim-2008 Saat 15:25 | Kayıtlı IP
|
|
|
west life Yazdı:
|
slm arkadaşlar benm not ortalamam 100 lük sistem bunu 5 lik sisteme nasıl çeviricem bilmiyorum.. bide seneye 4. sınıf oluyorum ama hazırlığı hala veremedim bu bana engelmi bilmek istiyorum yani ingilizce biliyorum ama okulun hazırlığını veremedim ???
bide tüm dersleri geçsem bile bu sene hazırlığı veremediğim için okul doğal olarak uzuyor bu yeterlimi yoksa derste bırakayımmı
|
|
|
4 LUK SISTEM DEMEK ISTEDIN SANIRIM NOTUNU 4 E BOL 100 ILE CARP NOT ORTALAMAN NE KADARKI
__________________ The battle of TOMORROW starts TODAY...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 29-Ekim-2008 Saat 10:15 | Kayıtlı IP
|
|
|
100 üzerinden 60 ise sorun yok
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
fmforce Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Ekim-2008 Saat 19:08 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya kimse bahsetmemiş ya ben bulamadım..şimdi not ortalaması olayında adamlar gabno(genel akedemik başarı not ortalaması)'na mı bakıyor yoksa yabno(yarıyıl başarı not ortalamasına) mı bakıyor.nitekim benim gabno 2.40 ama en son yabno yani 2. sınıfın 2. dönemi 1.90. hangisi önemli yabno mu gabno mu?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 29-Ekim-2008 Saat 21:17 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaşım genel akedemik başarı not ortalamasına bakılacak.
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
fmforce Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Ekim-2008 Saat 22:51 | Kayıtlı IP
|
|
|
anladim gabno onemli diosun.o da 2nin ustunde olduu icin sorn yk gbi
gorunuor.tsk ederm.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
damat Üye

|
| Gönderen: 10-Kasım-2008 Saat 10:35 | Kayıtlı IP
|
|
|
sorun yok basvur gitsin ama sirketi iyice arastir onceki yildan o sirketle giden kisiyle gorusmek istedigini soyle eger sirket kendine guveniorsa iletisim bilgilerini verir yoksa rezil olacagi acik oldugu icin vermez ama su gibi bir durum var hic sorun yasamamis kisinin e mailini verir boylece sorunsuz bir sirket oldugunu one surebilir bu durumda ise o maili verilen kisiye abd ye vardiginda turkiyede sirket tarafindan anlatilanlarin ne kadari dogru cikti diye sor soru sormaktan cekinme
__________________ The battle of TOMORROW starts TODAY...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
sempatik Yeni Üye

|
| Gönderen: 01-Aralık-2008 Saat 22:10 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya merhaba ben 27 yasindayim ve suan ikinci universitemi okuyorum turkce ogretmeniligini bitirdim suanda istanbul aydin universitesi ingilizce turkce cevirmenlik 1 sinif ogrencisiyim onumuzdeki yaz gitmek istiyorum notlarim uyuyor sinifimda 1.sinif ingilizcem saten cok iyi yasimin 27 olmasi bir sorun yaratirmi cevaplarsaniz cok sevinirim.simdiden tesk edrim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
carpediemm Yeni Üye

|
| Gönderen: 01-Aralık-2008 Saat 23:46 | Kayıtlı IP
|
|
|
slm herkeze bende bu yaz amerikaya gitmeyi düşünüyorum eskişehirdeyim ve burdaki şirketlerin çoğuyla görüştüm ortalamamla ilgili şüphelerim var şu an 3.sınıftayım 1.sınıf ort 2.20 2.sınıf ort 1.88 bu donem 2 nin üzerine çıkacağımı düsunuyorum danışman şirket sorun çıkmaz dedi ama emin olamıyorum yardım ederseniz sevinirim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
trakya Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Aralık-2008 Saat 00:23 | Kayıtlı IP
|
|
|
sorun olacağını zannetmiyorum benim de benzer durumda 2 zaten sınır senin de 2buçuk sınıfın genel ortalaması 2nin üstünde olur rahat ol
ama rahat değilim diyosan görüşmeye sıkı hazırlan
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 02-Aralık-2008 Saat 23:12 | Kayıtlı IP
|
|
|
carpediemm Yazdı:
|
slm herkeze bende bu yaz amerikaya gitmeyi düşünüyorum eskişehirdeyim ve burdaki şirketlerin çoğuyla görüştüm ortalamamla ilgili şüphelerim var şu an 3.sınıftayım 1.sınıf ort 2.20 2.sınıf ort 1.88 bu donem 2 nin üzerine çıkacağımı düsunuyorum danışman şirket sorun çıkmaz dedi ama emin olamıyorum yardım ederseniz sevinirim
|
|
|
arkadaşım sorun olmaz ama senden muhtemelen 250 dolar gibi bir ücreti daha sonra kesebilirler. Bunun için pazarlık yap derim.
saygılarımla
|
| Yukarı Dön |
|
| |
seasret Yeni Üye

|
| Gönderen: 14-Aralık-2008 Saat 23:33 | Kayıtlı IP
|
|
|
mrb arkadaslar öncelikle gecenn bu saatınde kafama takılan bı sorumu sormak ıstıorum benm not ortalamam suan ıcın 2,10 ve bu dönem ortalamam baya bı dusecek gibi sanırım katılamıcam böyle olursa ama benm sormak ıstedgım ben sımdı transkript alsam okuldan ve bu seklde bu yarıyıldakı notlarımı göstermesem bu seklde olablrmı yanı bu yasal bı olaymı kabul edılırmı yoksa ıllakı yarıyıl notlarımında mı eklenmesı gerekiyor bunun ıcın dönemin bitmesi mı gerekiyor?bilgi sahibi arkadaslar acıl cvap verrsenız sevınırım
|
| Yukarı Dön |
|
| |
seasret Yeni Üye

|
| Gönderen: 15-Aralık-2008 Saat 11:20 | Kayıtlı IP
|
|
|
kımse yokmu koca forumda soruma cvap verebilecek ya?:(pff
|
| Yukarı Dön |
|
| |
trakya Yeni Üye

|
| Gönderen: 21-Aralık-2008 Saat 15:36 | Kayıtlı IP
|
|
|
hangi firmayla gidiyosan danışmanına durumu ilet
ona göre vize görüşmesini erkene alsın
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Trader Yeni Üye

|
| Gönderen: 16-Ocak-2009 Saat 21:38 | Kayıtlı IP
|
|
|
Şimdi bn 2 senelik ulslararası ticaret okuorm..1.sınıftayım henüz...ve not ortalamam 3 ün üzerinde..ingilizcemde gayet iyi...bnm şansım nedir?
__________________ Just Wanna Go...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
matrax Yeni Üye

|
| Gönderen: 17-Ocak-2009 Saat 22:48 | Kayıtlı IP
|
|
|
merhabalar arkadaşlar ya 2009 haziranda gitmek için başvurular şimdimi???? en son ne zaman başvurabiliyoruzki????
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Teabat Yeni Üye

|
| Gönderen: 17-Şubat-2009 Saat 22:33 | Kayıtlı IP
|
|
|
Herkese merhabalar..
Ben 2. sınıf öğrencisiyim , hazırlık okudum...
Talihsiz bazı hastalıklarımdan dolayı 1. ve 2. sınıflarda sürekli hastanelerde yatış yaşadım ve özellikle 2. sınıfın 1. dönemi yani 2008 döneminde 2 tane ameliyat oldum 1 ay aralıklarla ve ameliyat öncelerindede hastanede yatışlarım olmuştu fakat benim " SEVGİLİ " okulumun " SEVGİLİ " yöneticilerinin " MUHTEŞEM " yönetmeliklerine göre hastane raporları kabul edilmiyor vs vs vs . ve ben bu yüzden birsürü sınava giremedim ve derslerimi göremedim... dolayısıyla şu anda "1.25" gibi bir not ortalamam var :( ... İngilizcem orta seviyenin çok üstünde... Moreys Pier's gibi yüksek ingilizce istenen bir işede girdim... Daha Önce Schengen vizesi aldım Şimdi benim vize başvurumun reddedilme olaslığının çok yüksek olduğunu biliyorum... fakat konsolosluk yetkilisine hastane kayıtlarımı epkiriz raporlarımı ameliyat videolarıma kadar göstersem ve bu konu hakkında konuşsam şansım artarmı öğrenmek istiyorum... veya en önemli soru 1.25 not ortalamamın bahanesini dinlermi ?!? Yardımcı Olursanız çok memnun olurum...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
melihultraslan Yeni Üye

|
| Gönderen: 19-Şubat-2009 Saat 08:45 | Kayıtlı IP
|
|
|
slm. gun oncekı tecrubeme dayanarak gorusme not durumu na dayandıgı anda hıc susmadan durumunu anlatmak en ıyısı. cunku karsıdakı adamın onunde senın bılgılerın oalcak ve sendekı o ekstra bılgılerı hıc almıyolar bıle bunun ıcın konusmayı senın yonlendırmen gerekıyo not ortalamam dusuk dıye basla elındekı belglerın hepsını goster camdan asagı yolla bıseyler yap yanı adamı ıkna et. gerısı onun ınsafında.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
isomail Yeni Üye

|
| Gönderen: 21-Şubat-2009 Saat 08:56 | Kayıtlı IP
|
|
|
kayıtlar ne zaman son buluyo ???
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ezgi,. Yeni Üye

|
| Gönderen: 28-Ağustos-2009 Saat 04:04 | Kayıtlı IP
|
|
|
ben5. senem 4. sınıfım.bu kış yani bi dönemde okulum bitçek.. başvurabilir miyim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
erman_kunter Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Şubat-2010 Saat 17:13 | Kayıtlı IP
|
|
|
arkadaslar bir sey soracam ben 27 yasındadım workandtravel yapma imkanım varmı 2 yılık okulda okuyorum ve ortalamam 1.91 sizce work and travel yapabilirmiyim.yardımcı olursanız sewn,r,m
|
| Yukarı Dön |
|
| |
cerkes41 Yeni Üye

|
| Gönderen: 21-Şubat-2010 Saat 13:06 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam. 2007 de bu programa katılıp Philadelphia'ya gitmiştim.Ama o zaman ara sınıf öğrencisiydim. 2010 yazı için de başvuru yaptım hatta bu çarşamba vize görüşmesi.Ama 2.döneme dersim kalmadı.Ortalama 3.Döndüğümde çalışacağım yer olarak bi yerden belge aldım,tapular mapular,epey bişey var. Benzer durumda vize alabilmiş olan var mı?Yani okulu ara dönemde bitiip yazın gidebilen.?
__________________ VefA sAdece bir semt Adı değildir!
|
| Yukarı Dön |
|
| |
cerkes41 Yeni Üye

|
| Gönderen: 21-Şubat-2010 Saat 13:08 | Kayıtlı IP
|
|
|
ezgi,. Yazdı:
| ben5. senem 4. sınıfım.bu kış yani bi dönemde okulum bitçek.. başvurabilir miyim |
|
|
benim durumda aynısı.bu çarşamba vize görüşmem.Sonucu yazarım :)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
cerkes41 Yeni Üye

|
| Gönderen: 21-Şubat-2010 Saat 13:11 | Kayıtlı IP
|
|
|
isomail Yazdı:
kayıtlar ne zaman son buluyo ??? |
|
|
bildiğim kadarıyla son kayıt tarihi diye bişey yok.İş bulduğun sürece ve vize alabilirsen gidersin zaten.Ordaki şirketler online olarak boş işleri burdakilere gönderiyolar zaten. Ama benim ilk gidişimde arkadaşın ismi nedeniyle ek araştırma yaptılar,ben 2 sonra almıştım vizeyi,o ise 1 ay sonra aldı.Yani isim soyisminiz çok kullanılıyosa erken vize başvurusunda yarar var.
|
| Yukarı Dön |
|
| |