| Yazanlarda |
|
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 20-Kasım-2006 Saat 15:51 | Kayıtlı IP
|
|
|
Work and Travel programına katılmak için başvuru şartları ;
- Üniversitelerin hazırlık , 1, 2,3,4 ( okulun a dönem uzaması şart ) ve Yüksek lisans haz, 1,ve 2 ( en az tezinin kalması şart )
- 4'lük not ortalamasına göre yıl sonu not ortalamasının en az 2 olması veya eğer 2.den düşük ise son 2 dönemin yükseliş trendinde olması veya not ortalaması düşükse bile ingilizce açısından bir sorunun olmaması...
- Orta seviyede ingilzce bilgisi
- Kendi kararaşlarını alabilecek bir yapıda olabilmesi
- Karşılaşacağı sorunların üstesinden gelebilecek durumda olan
... gibi artık şartları biliyorsunuz. Biz burada şartları ve bu konuda karşılaşılan ilginç sorunlar ve çözümleri üzerine yoğunlaşalım...
Sorularınızı lütfen yazınız.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

Kayıt Tarihi: 19-Temmuz-2006 Ülke: Amerikan Samoa Gönderilenler: 509
|
| Gönderen: 22-Kasım-2006 Saat 23:24 | Kayıtlı IP
|
|
|
son iki madde ve not olayı en önemlileri
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ibrahim Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 24-Kasım-2006 Saat 15:03 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya bu not şimdi 2 nin altında olsa ve benim notlar yükseliş trendinde olsa(öyle gidiyor olacak gibi) vize ye başvursam acaba vizem olumlu geçermi? bide şu ikinin altında olup da vize alan arkadaşlar görüşlerini yazsa çok iyi olacak..
yani 2nin altına verilmiyorsa kesinlikle hiç uğraşmayalım yani...
__________________ Ba?ka dile uymaz annenin sesi, Her sözün ararsan vardyr Türkçesi....
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 24-Kasım-2006 Saat 23:27 | Kayıtlı IP
|
|
|
aynen riske değmez ben vize reddi aldım kimsenini başına gelmesin ama bazı kendini bilmez firmalar 1.90 lık adamlara git git alırsın diyolar ama genel anlamda vize reddi yiyor 2.00 nin altındakiler ben nottan red yemedim ama eğer notun 2.00 nin altında gelecekse notunu 2. dönem yükselt öle git vize görüşmesine tavsiyem okudugun bölüm üniversite neydi senin
|
| Yukarı Dön |
|
| |
LejyoneR Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Ocak-2007 Saat 20:02 | Kayıtlı IP
|
|
|
Gittiğim bi sirket 1.80 1.90 ortalamalı öğrenciyi bile cok iyi yerlere gönderiyoruz dedi öyle bir sey varmı?
Yani benim not ortalamama öle değil ama böyle diyince sanki sadece kayıt yaptırmak için bu lafları söylediğini düsünüyorum bu sirketin baya soguttu kadın beni o sirketten
Bi arkadasın tavsiyesiylede gitmsistim cok da övmüstü sirketi:(
|
| Yukarı Dön |
|
| |
maniac Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 29-Ocak-2007 Saat 21:13 | Kayıtlı IP
|
|
|
ONU BUNU BİLMEM GEÇEN SENE BU FORUM DAN 1.11 İLE VİZE ALAN ÖĞRENCİ VARDI. BENCE ESAS ÖNEMLİ OLAN KENDİNİZE GÜVENİNİZ VE İNGİLİZCE SEVİYENİZDİR.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 01-Şubat-2007 Saat 23:41 | Kayıtlı IP
|
|
|
maniac benim not düşük geldi birascık ne dersin alabilir miyim sence geçen senede gidip gelmişim red werirse bir daha giderim walla geçen sene red werdiler gittim 2. de aldım ama bu sene inş. 1. de alırım
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ibrahim26 Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Şubat-2007 Saat 00:36 | Kayıtlı IP
|
|
|
izmirege kolay gelsin, vize işin olur inş.
sürekli bahsedilen 2.00 not ortalaması da, ben şu an hazırlık okuyorum, hazırlık için not açısından neye bakılıyor?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Anıl Üye

|
| Gönderen: 02-Şubat-2007 Saat 02:24 | Kayıtlı IP
|
|
|
Hazırlık öğrencileri wat programına katılamıyor.Editör neden hazırlık yazmış anlamadım.Çünkü bu program üniversitelerin 1. 2. 3. sınıf öğrencileri içindir.4. sınıf öğrencileri geçen senelere kadar okulunun uzaması şartı ile , bu sene ise iyi bir not ortalaması ve bunun yanında iyi finans göstergeleri ile katılabiliryorlar.
Hazırlıklar ve 4. sınıflar neden kabul edilmiyor dersen Sen istemediğin bir bölümü kazanmışsındır Hazırlıkta da ingilizceyi görüp okulu bırakmayı göze alıp amerikaya göçmen olarak gidebileceğini düşünüyor konsolosluk.4. sınıflarda zaten okul bitiyor burda onu bağlayan birşey yok o yüzden dönmez diye düşünüyor.
Hazırlık olupta gitmen için sanırım not ortalamanın birazcık iyi olması yeterlidir.4. sınıflar daha risklidir.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ibrahim26 Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Şubat-2007 Saat 04:34 | Kayıtlı IP
|
|
|
nasıl ya? Anıl emin misin? ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi. şimdiye kadar katıldığım wat konferanslarında hazırlık 1, 2 ve 3. sınıflar için denildi hep. ayrıca heryerde yazan şartlarda da hep bu ifade geçiyor.
4. sınıf konusunda sorun yok, o artık herkesin bildiği birşey de, hazırlıkların gidemediğini ilk kez duyuorum. bana pek inandırıcı gelmedi, yani senin dediğin mantığa göre, konsolosluk, bu okulunu bırakabilir diyerek, birinci sınıf öğrencisine de güvenmeyip vize vermeyebilir ikinci sınıf öğrencisine de..
hazırlık öğrencilerinin katılamadığını belirten bi kaynak gösterebilirsen sevinirim.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 02-Şubat-2007 Saat 19:08 | Kayıtlı IP
|
|
|
Anıl Yazdı:
|
Hazırlık öğrencileri wat programına katılamıyor.Editör neden hazırlık yazmış anlamadım.Çünkü bu program üniversitelerin 1. 2. 3. sınıf öğrencileri içindir.4. sınıf öğrencileri geçen senelere kadar okulunun uzaması şartı ile , bu sene ise iyi bir not ortalaması ve bunun yanında iyi finans göstergeleri ile katılabiliryorlar.
Hazırlıklar ve 4. sınıflar neden kabul edilmiyor dersen Sen istemediğin bir bölümü kazanmışsındır Hazırlıkta da ingilizceyi görüp okulu bırakmayı göze alıp amerikaya göçmen olarak gidebileceğini düşünüyor konsolosluk.4. sınıflarda zaten okul bitiyor burda onu bağlayan birşey yok o yüzden dönmez diye düşünüyor.
Hazırlık olupta gitmen için sanırım not ortalamanın birazcık iyi olması yeterlidir.4. sınıflar daha risklidir.
|
|
|
Sevgili Anıl Hazılık öğrencileri programa katılabilir. Katılamz diyen firmanı hemen değiştir derim :) yada benim e-mailimi ver onlar bu işi anlatayım. Nasıl firma seçiyorsunuz anlamadım. Ayrıca bilmediğiniz konularda bence kesin hükümlü yorum yapmayın. Adamın çalıştığı abd deki firma bu öğrencileri kabul etmiyordur ondan böyle diyorlardır. CIEE grubu bu öğrencileri kabul etmez. Diğerleri ile görüş
|
| Yukarı Dön |
|
| |
NOSTRIBOX Üye

|
| Gönderen: 02-Şubat-2007 Saat 20:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
............................
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 02-Şubat-2007 Saat 23:18 | Kayıtlı IP
|
|
|
bende gittim geçen sene hazırlıktım gerçi 1. görüşmede red werdiler ama 2. de vizeyi aldım geçme notumuz 70 di benim notum ise 65 di
|
| Yukarı Dön |
|
| |
elysion Yeni Üye

|
| Gönderen: 22-Mart-2007 Saat 21:59 | Kayıtlı IP
|
|
|
peki 2. gittiginde ortalamanı yükseltmiş miydin?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 25-Mart-2007 Saat 00:25 | Kayıtlı IP
|
|
|
hayır aynı ortalama ile gitmiştim geçme notu 70 iken benim not 1. gittiğimdede 65 di 2. de de ztn 2 görüşmedede geçme notun kaç diye bi soru gelmedi inş. bu önümüzdeki görüşmedede gelmez çünkü bu sefer daha düşük yüzde 52
|
| Yukarı Dön |
|
| |
elysion Yeni Üye

|
| Gönderen: 02-Nisan-2007 Saat 19:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
gecme notunuz 70 ve seninki 52.vizeyi aldın mı?ya benim erkek arkadasimin ortalaması 1,88 100'de 65'e falan denk geliyo sanırım(gecme notları 70).benim ortalamada bi sorun yok.beraber gitmek istiyoruz.vize alabilir mi bu ortalamayla.
senden 2,dönem sonunda transkriptini istediler mi?bazen 2,dönem yükseltmesi şartıyla vize veriyolarmış.
bi aydınlatırsan mutlu olcam..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
omki Yeni Üye

|
| Gönderen: 05-Nisan-2007 Saat 21:50 | Kayıtlı IP
|
|
|
ewet izmiregeyardımcı olursan çok sevinirm
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ladybird_gdansk Yeni Üye

|
| Gönderen: 13-Temmuz-2007 Saat 14:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
Arkadaşlar,
Benim ortalamam 2 nin üstünde epey ama alttan dersim var bu vizeyi etkiler mi? Bir de ben gelecek yaza gideceğim, vizeye ne zaman başvurmalıyım?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 14-Temmuz-2007 Saat 14:12 | Kayıtlı IP
|
|
|
ladybird_gdansk Yazdı:
|
Arkadaşlar,
Benim ortalamam 2 nin üstünde epey ama alttan dersim var bu vizeyi etkiler mi? Bir de ben gelecek yaza gideceğim, vizeye ne zaman başvurmalıyım?
|
|
|
sevgili arkadaşım önce forumu dikkatlice oku. öyle kendi kafanıza göre vizeye malesef başvuruda bulunamazsınız. ... ders ortalamanız minumum 1,80 ve üzeri ise şansınızı deneyin derim...
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |
interpreter Yeni Üye

|
| Gönderen: 23-Ağustos-2007 Saat 20:21 | Kayıtlı IP
|
|
|
slm. bende 2008 yazda gıdıcem..ama hıcbısı bılmıyorum ya aslında ogrendm bı suru sey sıte sayesınde ama baswuru ısı hakkında karısık aklım:S dımdı ben ne yapcam? erken kayıt ıcın ne zamn gıtmelıyım? sonra neler yapılcak bu vıze ıslerı nasıl nezamn yapılıo??bana yardımcı olun lutfen!! sımdıden tesekkurler..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
..::fulya::.. Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Ağustos-2007 Saat 13:41 | Kayıtlı IP
|
|
|
slm
bende 2008 yazında gıtmek ıcın arastırmalara basladım ama bende pek 1 sey bılmıyorum..sadece vıze ve yurt dısı ıslemlerı hakkında deneyımım var..
oncelıkle guvenılır 1 sırket bulmalıyım ama...not ve su onemlı son 2 madde konusunda hıc 1 sorun yok
yardımlarınızı beklıyorum bende..
teskkrlr
__________________ if you need to leave the world you live in,lay your head and stay a while..though you may not remember dreaming,something waits you to BREATHE again...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Nutrygina Yeni Üye

|
| Gönderen: 20-Eylül-2007 Saat 19:44 | Kayıtlı IP
|
|
|
..::fulya::.. Yazdı:
slm
bende 2008 yazında gıtmek ıcın arastırmalara basladım ama bende pek 1 sey bılmıyorum..sadece vıze ve yurt dısı ıslemlerı hakkında deneyımım var..
oncelıkle guvenılır 1 sırket bulmalıyım ama...not ve su onemlı son 2 madde konusunda hıc 1 sorun yok
yardımlarınızı beklıyorum bende..
teskkrlr |
|
|
Fulyaya yardım eden banada yardım etmiş olur
|
| Yukarı Dön |
|
| |
haney Yeni Üye

|
| Gönderen: 20-Eylül-2007 Saat 19:47 | Kayıtlı IP
|
|
|
gitme işini ayarlayan arkadaşlara sesleniyorummm
HANGİ ŞİRKETLE ÇALIŞMALIYIZ??
xxxxxxxxxxxxxxx nasıl?? giden varmı?
ben hiç gitmedim ve hazırlık okuyorum nisanda 18ime giriyorum anca bu sene gitmede zorlanırmıyım?zaten tıpı kazandım puan not benm için hiç problem deil. ingilizce içinde hazırlığın yanında amerikan kültür birliğine gidiyorum. oradada ingilizce çalışıyorum.
vize almada ne gibi problemler yaşarım?
yardımcı olursanız çok sevinirim.
UYARI : ŞİRKET İSİMLERİ SANSÜRLENME VE BANLANMA SEBEBİDİR. LÜTFEN FORUM KURALLARINI OKUYUNUZ !
__________________ tibbiyeli.net
|
| Yukarı Dön |
|
| |
eezgi Yeni Üye

|
| Gönderen: 30-Eylül-2007 Saat 22:32 | Kayıtlı IP
|
|
|
bende çok istiyorum bunu yaa.ama ege meslek yüksek okulunda okuyorum.2.sınıf öğrencisiyim okulum yarım dönem uzadı.bazı yerlerde 2yıllılarında bu programa başvurabileceğini söylüyor öğrencilik dewam ettiği takdirde..bazıları ise katılamayacağını..bilen warmı yada bu durumda olupta gidebilen arkadaşlarınız.yardımcı olursanız sewinirim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 04-Ekim-2007 Saat 00:52 | Kayıtlı IP
|
|
|
eezgi Yazdı:
|
bende çok istiyorum bunu yaa.ama ege meslek yüksek okulunda okuyorum.2.sınıf öğrencisiyim okulum yarım dönem uzadı.bazı yerlerde 2yıllılarında bu programa başvurabileceğini söylüyor öğrencilik dewam ettiği takdirde..bazıları ise katılamayacağını..bilen warmı yada bu durumda olupta gidebilen arkadaşlarınız.yardımcı olursanız sewinirim
|
|
|
EEZGİ ;
bazı yerlerden kastınız bilemiyorum ama bu programa kesinlikle kesinlikle katılabilirsin. Ders ortalaman minumum 2.0 ise ( daha altında vize alan onlarca öğrenci var ) ve orta seviyede ingilizceye sahipsen katıl !
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|
| Yukarı Dön |
|
| |