| Yazanlarda |
|
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 15-Aralık-2006 Saat 10:52 | Kayıtlı IP
|
|
|
spongee Yazdı:
|
merhabaaa
ya benim en buyuk derdim iyi bi sirket bulmak gerci okuduklarimdan da ogrendiim kadariyla iyi sirket yok deniliyo..olay bizde bitiyo bi yerde
neyse ben bi sirket buldum normalden biraaz daha ucuz..ayrica grup indrimi yapio ve ben 5 kisi daha getirisem benden onkayit ucreti 100$ almicaklarmis...para olayi aslinda cok dert deil ama neden 200$ i orda harcamak varken burdaki sirkete vereyim diorum.. ama sonra da ya dolandriciysalar o zaman butun param gitcek diorum
bu sirketin yerini de gittim gordum uzun uzun konustuk aslinda aklima yatti ama acele mi ediyorum acaba diyorum ama erken kayit olunca istediiin isleri secilmeden sen secebiliomussun...??
napsam yaaa...ozelden yazip bana akil veririseniz cok sevinirim bi kac sirket adi tavsiye ederseniz de cok mutlu olcam
simdiden tesekkurler...
|
|
|
- ya benim en buyuk derdim iyi bi sirket bulmak gerci okuduklarimdan da ogrendiim kadariyla iyi sirket yok deniliyo..olay bizde bitiyo bi yerde

- SANA BİR ŞİRKET TAVSİYE EDEYİM O ZAMAN. RUSYA DA STARTRAVEL VAR TAM SANA GÖRE GEÇEN SENE 23.000 RUS GÖNDERDİ %5 İ MAĞDUR OLSA 900 CİVARI SORUNLU ÖĞRENCİSİ VAR. ŞİMDİ TÜRKİYE DE HERŞEY SENİN İÇİN 4X4 MÜ Kİ PROBLEMSİZ BİR WAT TALEP EDİYORSUN ??? WAT PROGRAMINDA MUTLAK SURETLE SORUN YAŞAYACAKSIN BUNU ASLA ASLA UNUTMA.
- UCUZ ETİN YAHNİSİ İNSANI İSHAL EDER WC DEN DIŞARI ÇIKAMAZSIN.DEDİĞİN ŞEKİLDE BİR ŞİRKET ÇALIŞMASI ÇOK SAÇMA...TAMAMEN CİDDİYETSİZ...BENDEN UYARI SANA DİKKAT ET DERİM !
- bu sirketin yerini de gittim gordum uzun uzun konustuk aslinda aklima yatti ama acele mi ediyorum acaba diyorum ama erken kayit olunca istediiin isleri secilmeden sen secebiliomussun...??
- TEK TEK TÜM ŞİRKETLERİ GEZ. gEÇEN SENE KAÇ ÖĞRENCİ GÖNDERMİŞ KAÇI MEMNUN SOR ( bizde tüm öğrenciler memndu diyen firma en büyük yalancı firmadır... bunu da sakın unutma. gideceğin şirket 200 den fazla öğrenci gönderen şirket olsun...küçük ve yeniş kurulmuş ve sadece WAT yapan şirketlere bulaşma )
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

Kayıt Tarihi: 19-Temmuz-2006 Ülke: Amerikan Samoa Gönderilenler: 509
|
| Gönderen: 21-Aralık-2006 Saat 03:21 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya war ya acaba tahmin ettiğim firma mı spongee sana hangi firma dedi bunları özele yazar mısın bu tür abuk subuk firmaların her dediğine kanmayın sana gitmen gereken firmayı söyleyemem ama özellikle kapısının önünden bile geçmenizi istemediğim 2 tane şirket war özelime yazarsan cvplarım
|
| Yukarı Dön |
|
| |
alaskan Yeni Üye

YASAKLI ÜYE - BANLANMIŞTIR
|
| Gönderen: 23-Aralık-2006 Saat 03:09 | Kayıtlı IP
|
|
|
aloo yaş sınırı 24 e düştü elçilik öyle diyor isterseniz pxxx a ya da kxxx ye sorun burada bilip bilmeden atmasınlar
pardon bu arkadaşları yasal olarak wat la ilgili şirketlerden herkes tanımak zorundadır tanımıyorsa problemlidir
__________________ isinize gelsede gelmesede bu boyle
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Majestic81 Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Ocak-2007 Saat 05:19 | Kayıtlı IP
|
|
|
iyi firma , kotu firma kadar
iyi ogrenci. kotu ogrenci de var .
soyleki Alaska ya gelen ve de ucak biletinin olup olmadigini bilmeyen.Turkiye den cikana kadar hangi fabrikaya gidecegini bilmeyen ogrenciler de var. Arastirin hemd cok iyi arastirin
__________________ ---WORK AND TRAVEL TURKEY REKLAM ARENASI DEĞİLDİR. ÜYELİĞİNİZ BLOKLANMIŞTIR.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
seyyah Yeni Üye

|
| Gönderen: 03-Şubat-2007 Saat 17:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
selam herkese,
benim de bikaç sorum var.
benim bu sene zorunlu srajım var.ve yurtdışında yapmak istiyorum bu stajı.
turizm oogrencisi oldugum icin ve onburo tecrubem oldugu icin bir otelde
staj yapmalıyım.onburo bellboy veya serviselemanı garson gibi.
ingilizcem yeterli seviyede.
ilk sorum bana tavsiye edebleceginiz isveren>sponsor>şirket önerileriniz neler?
biliyorum isim verilemez ama ben acık acık soriyim siz beni yonlendirin.
diger soru ise sozkonusu staj olunca turkiyedeki gibi ucretlerde bi dusus oluyomu.
hangi bolgelere yogunlasmalıyım sizce?
amacım iyi bir otelde(4-5 star) staj gostermek ve butun masraflarımı cıkarmak.
simdiden tesekkurler
__________________ get up, stand up, don't give up the fight
|
| Yukarı Dön |
|
| |
freaky_rain Yeni Üye

|
| Gönderen: 11-Şubat-2007 Saat 23:03 | Kayıtlı IP
|
|
|
benmde bi sorum war...
ya sadece üniversitede okuyanlar mı gidebiliyo?
|
| Yukarı Dön |
|
| |
sssinan Üye

|
| Gönderen: 12-Şubat-2007 Saat 11:48 | Kayıtlı IP
|
|
|
sadece universite ogrencileri work and travel a katılabiliyo. ama universite ogrencisi degilseniz H2B yi tavsiye ederim. daha uzun ve daha kaliteli islerde calısıyosunuz
|
| Yukarı Dön |
|
| |
seymusum Yeni Üye

|
| Gönderen: 16-Şubat-2007 Saat 18:28 | Kayıtlı IP
|
|
|
ben de eyalete hala karar vermış degılım yardım edecek bırılerı varsa cok memnun olurum eglence parkı dusunuyorum (hersheypark) ama sehır yok? bı de ıkıncı iş bulma konusunda fazla zorluk cektıler mı gıdenler en azından turkıyede harcadıgımız para geri gelıyomu?(eglence parkı+ıkıncı iş) sımdıden tesekkurler..
|
| Yukarı Dön |
|
| |
sssinan Üye

|
| Gönderen: 17-Şubat-2007 Saat 14:30 | Kayıtlı IP
|
|
|
hershey park guzeldir, yani amerikanın buyuk sırketlerinden. ama harcadıgın para herturlu gelir yanı, yanında ekstra para, alısverıs falan dusunursende ıkıncı ısı yapman lazım.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
seymusum Yeni Üye

|
| Gönderen: 17-Şubat-2007 Saat 19:30 | Kayıtlı IP
|
|
|
ikinci iş dusunuyorum zaten ama eyalette şehırde bı karara varabılırsem ıns
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mithra21 Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Şubat-2007 Saat 16:23 | Kayıtlı IP
|
|
|
san diegoya giden çalışan war mı? san diego zoo da çalışan? nası bi yer, 2. iş kolay bulunabiliyo mu???
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 18-Şubat-2007 Saat 16:38 | Kayıtlı IP
|
|
|
mithra21 Yazdı:
| san diegoya giden çalışan war mı? san diego zoo da çalışan? nası bi yer, 2. iş kolay bulunabiliyo mu??? |
|
|
San diego güzel iyi de sen orası için yeterlimisin onu sorgula bence...İngilizcene güvenmiyorsan hiç oralara bulaşma derim ben :)
( hoş dinlemiceksin daha sonra seni gönderen firmaya verip veriştireceksin ama hiç kendine benim sorduğum soruyu belki de hiç sormayacaksın )
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mithra21 Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Şubat-2007 Saat 16:43 | Kayıtlı IP
|
|
|
ingilizceme güveniorm zaten bölümüm ingilizce ayrıca amerikalılarla ve genel anlamda yabancılarla muhabbettim baya iyidir...rehberlik tecrübem war ;)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 18-Şubat-2007 Saat 17:21 | Kayıtlı IP
|
|
|
o zaman git derim :) bol şanslar :)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
j23lord Yeni Üye

|
| Gönderen: 19-Şubat-2007 Saat 23:53 | Kayıtlı IP
|
|
|
bende ilk defa gidecem. san diegoyu düşünüyorum. pedi cab işi ile. ingilizcem fena deil ama tabiki o kadar da ii deil. ne dersiniz. ilk defa gidecek bieleman için san diego ve pedi cab işi için. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mithra21 Yeni Üye

|
| Gönderen: 20-Şubat-2007 Saat 21:05 | Kayıtlı IP
|
|
|
herkese tekrar slm,
south carolinada myrtle beach die bi yer war gideniniz, nası bi yer hakkında bişiler duyanınız war mı??? acilinden bi bilgi werirseniz çoq makbule geçer wala :)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mithra21 Yeni Üye

|
| Gönderen: 20-Şubat-2007 Saat 21:12 | Kayıtlı IP
|
|
|
j23lord Yazdı:
bende ilk defa gidecem. san diegoyu düşünüyorum. pedi cab işi ile. ingilizcem fena deil ama tabiki o kadar da ii deil. ne dersiniz. ilk defa gidecek bieleman için san diego ve pedi cab işi için. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. |
|
|
bu sne bi arkadşm san diegoda pedi cab yapcak banada dendi ama bnim gözüm kesmedi. parası iyi giibi ama birazda şans işi bide bir sürü extra prosedürü war, orda ayrıyetten califrnia ehliyeti alcan ek olarak pedicab ehliyeti artı 250$ depozito wercen pedicab için yani 250si depozito olmak üzere 450-500$ extra masraf oluo. san diegoya bnde gideblrm wla çok güsel şelr duydum şehir süpermiş L.A yede yakın ama pahalı diolar. o yüzden emn deilm pek ama san diegoya bnde gdebilirm işten haber beklorm!!!
sana tavsiyem şirketle ayrntılrı iice knuş çnkü pedicab içn 500$ kira weriosn aylık ama bnlar pek tanıtımlarda yasmıo şirketlerin... ii araştır bnce ;)
|
| Yukarı Dön |
|
| |
j23lord Yeni Üye

|
| Gönderen: 23-Şubat-2007 Saat 19:44 | Kayıtlı IP
|
|
|
mithra21 Yazdı:
j23lord Yazdı:
bende ilk defa gidecem. san diegoyu düşünüyorum. pedi cab işi ile. ingilizcem fena deil ama tabiki o kadar da ii deil. ne dersiniz. ilk defa gidecek bieleman için san diego ve pedi cab işi için. yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. |
|
|
bu sne bi arkadşm san diegoda pedi cab yapcak banada dendi ama bnim gözüm kesmedi. parası iyi giibi ama birazda şans işi bide bir sürü extra prosedürü war, orda ayrıyetten califrnia ehliyeti alcan ek olarak pedicab ehliyeti artı 250$ depozito wercen pedicab için yani 250si depozito olmak üzere 450-500$ extra masraf oluo. san diegoya bnde gideblrm wla çok güsel şelr duydum şehir süpermiş L.A yede yakın ama pahalı diolar. o yüzden emn deilm pek ama san diegoya bnde gdebilirm işten haber beklorm!!!
sana tavsiyem şirketle ayrntılrı iice knuş çnkü pedicab içn 500$ kira weriosn aylık ama bnlar pek tanıtımlarda yasmıo şirketlerin... ii araştır bnce ;) |
|
|
abi onu sordum orda işe başlamak için ilk masraflar herşey (ehliyet, araç ilk depozitosu vs.) 450 dolar gibi bi para yapıyomuş.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mithra21 Yeni Üye

|
| Gönderen: 23-Şubat-2007 Saat 19:53 | Kayıtlı IP
|
|
|
ewt dediim gibi 450$ civarı bişi yapıo. ama ayrıca kira weriosun pedicab için bu hftalık 125$ yani ayda 500$. sn hngi şrketle gdiosn, nerdensn bilmorum ama eğer ankrdan c********s şrketi ile gidiosan pedicab için bise sölenen ayrntlar böleydi.arkdaş kesn gdio bnde %90 san diego ama başka iş olcak!
|
| Yukarı Dön |
|
| |
j23lord Yeni Üye

|
| Gönderen: 23-Şubat-2007 Saat 22:30 | Kayıtlı IP
|
|
|
mithra21 Yazdı:
| ewt dediim gibi 450$ civarı bişi yapıo. ama ayrıca kira weriosun pedicab için bu hftalık 125$ yani ayda 500$. sn hngi şrketle gdiosn, nerdensn bilmorum ama eğer ankrdan c********s şrketi ile gidiosan pedicab için bise sölenen ayrntlar böleydi.arkdaş kesn gdio bnde %90 san diego ama başka iş olcak! |
|
|
ya bizim hesaba göre aracın hem ilk kirası hemde depozitosu falan içinde olarak 450 gibi bi mebla. ama umarım evde ki hesap çarşıya uyar 
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 25-Şubat-2007 Saat 23:43 | Kayıtlı IP
|
|
|
walla ne istedikleri kadar para istesinler ben weririrm o werdiğim parayıda çıkararım pedi cab işinide en kral ben yaparım %100 müşteri memnuniyet garantisi ile özellikle bayan müşteriler benden çok memnun kalıyolardı yakışıklıyız da yani bu konuda mütevazi olamicam normal hayattada sürekli bisikletin tepesinde oldugum için bana amerikada en çok uyan iş pedi cab ama san diego mu yok sa geçen seneki gibi new york mu kararsızım hala konaklayacagım yere göre değişir geçen seneki gibi new york metrosunda otobüsünde zaman kaybedip yorulmak istemiyorum konaklayacagım yer iş yapacagınız yere yakın olmalı
|
| Yukarı Dön |
|
| |
splendorre Yeni Üye

|
| Gönderen: 28-Şubat-2007 Saat 18:03 | Kayıtlı IP
|
|
|
benım bıkac sorum olacak bu yaz amerıkaya gtcm.ucak bıletlerını sırket bızım ıcın rezerve edıyomus ama 2gun ıcınde almam gerekıyomus bu ne bıcım rezerve anlamadım.daha vıze evraklarımı vermedm pasaport cıkarmadım sımdıden ucak bıletını almam sacma degılmı?lutfen acele cvp yoksa ayırttıkları bıletı kacırcam
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 28-Şubat-2007 Saat 18:45 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya olur mu öle şey vizeni tam anlamıyla altıktan sonra uçak biletini alırsın çok saçma şimdiden alman firmaların her dediğine inanmayın
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nowayout Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 28-Şubat-2007 Saat 21:25 | Kayıtlı IP
|
|
|
bende boyle birseyi ilk kez duydum vizeyi almadan ucak bileti almak nasil bir mantiktir. ki opsiyonlar cok uzun zaten. vizeyi almadan ucak bileti alinmaz olay budur yani 
__________________ Loves Florida
|
| Yukarı Dön |
|
| |
j23lord Yeni Üye

|
| Gönderen: 01-Mart-2007 Saat 00:59 | Kayıtlı IP
|
|
|
izmirege Yazdı:
walla ne istedikleri kadar para istesinler ben weririrm o werdiğim parayıda çıkararım pedi cab işinide en kral ben yaparım %100 müşteri memnuniyet garantisi ile özellikle bayan müşteriler benden çok memnun kalıyolardı yakışıklıyız da yani bu konuda mütevazi olamicam normal hayattada sürekli bisikletin tepesinde oldugum için bana amerikada en çok uyan iş pedi cab ama san diego mu yok sa geçen seneki gibi new york mu kararsızım hala konaklayacagım yere göre değişir geçen seneki gibi new york metrosunda otobüsünde zaman kaybedip yorulmak istemiyorum konaklayacagım yer iş yapacagınız yere yakın olmalı |
|
|
hacı bizde ilk defa gidecez bakalım kısmetse? e sen bize burdan bu işin ayrıntılarını, püf noktalarını şeeey ettiriveririsin özellikle bayan müşterilerin memnuniyetini nasıl sağlarız falan şaka bi yanada umarım vizeden de geçeriz abi yaw 
|
| Yukarı Dön |
|
| |