| Yazanlarda |
|
caucasuseagle Üye

|
| Gönderen: 23-Ekim-2006 Saat 00:38 | Kayıtlı IP
|
|
|
Work and travel kişinin kendi kendini bilerek zora sokmasıdır, sadece ingilizcemizi gelistirelim gozuyle bakmayın kendinizde de gelisim goreceksiniz cunku ustesinden gelmek zorunda kalacaginiz 'zor'larla karsilaşıp bunları aşmak size ozguven kazandiracak.Ortalama bir katılımcı harcadığı parayı çıkarır, aşırı durumlar da olmuyor değil buyuk miktarda kazançları olanlar var 0 ile donen de orasi kisiye kalmış.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

Kayıt Tarihi: 19-Temmuz-2006 Ülke: Amerikan Samoa Gönderilenler: 509
|
| Gönderen: 12-Kasım-2006 Saat 20:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
ya sıfırla dönsen ne olacak orada endindiğin tecrübeyi parayla ölçemezsin
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 14-Kasım-2006 Saat 13:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
eVET BENCEDE TEK KAZANCI PARA OLARAK DEĞERLENDİRMEYİN ZATEN EN BÜYÜK YANLIŞ BURADA BENCE...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
beyenpee Yeni Üye

|
| Gönderen: 20-Kasım-2006 Saat 01:53 | Kayıtlı IP
|
|
|
Kesinlikle katiliyorum.
Super ingilizce konusmanin yaninda milyarla satin alamayacagim tecrtubeler kazandim
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nowayout Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 20-Kasım-2006 Saat 13:01 | Kayıtlı IP
|
|
|
beyenpee Yazdı:
Kesinlikle katiliyorum. Super ingilizce konusmanin yaninda milyarla satin alamayacagim tecrtubeler kazandim  |
|
|
bende katiliyorum tamamen tecrube ve eglence benim gozumde.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 22-Kasım-2006 Saat 23:27 | Kayıtlı IP
|
|
|
hem ingilizcem gelişti hem de .......... nyse boşver anlayan anladı
|
| Yukarı Dön |
|
| |
alabur Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Kasım-2006 Saat 03:51 | Kayıtlı IP
|
|
|
Arkadaşlar ben bu sene WAT'a katılmayı düşünüyorum. kız arkadaşımda katılmak istiyor ama açıkcası onun gelmesinden biraz endişeliyim.WAT katılımcılarına istinalar hariç davranışlar tavırlar nasıl?giden arkadaşlar yardımcı olabilir mi? tam bi karar veremiyorum, orda bize ters gelicek üzecek bişiler olur mu? teşekkürler
|
| Yukarı Dön |
|
| |
yiğit Yeni Üye

|
| Gönderen: 29-Kasım-2006 Saat 23:37 | Kayıtlı IP
|
|
|
gitmeyi düşünen herkese tavsiye edebileceğim bir eğlence parkı var oda hershey park. burası pennsilvania da ve tüm yazımıo rda geçirdim. oraya gitmenin yollarınıb bulun.
__________________ yiğidim aslanım
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 02-Aralık-2006 Saat 12:23 | Kayıtlı IP
|
|
|
o dediğin yerde çok türk war mı
|
| Yukarı Dön |
|
| |
elaevrim Yeni Üye

|
| Gönderen: 03-Aralık-2006 Saat 16:03 | Kayıtlı IP
|
|
|
Pensilvanya yemyeşil bir yer heryer sırf ağaç.Benim kaldığım yerde hiç Türk yoktu.Gerçektende çok iyi tecrübe oluyor hayata.Parayla edinemeyeceğin bilgileri yaşayarak ayakların üstünde durma mücadelesiyle tanışıyorsun.
__________________ Ben de xxxx şirketiyle gittim kesinlikle tavsiye etmiyorum
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ibrahim Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 05-Aralık-2006 Saat 17:09 | Kayıtlı IP
|
|
|
elaevrim orada ne kadar kazanılabiliyor?
işler nasıl bide zorluk derecesi nedir?
__________________ Ba?ka dile uymaz annenin sesi, Her sözün ararsan vardyr Türkçesi....
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 07-Aralık-2006 Saat 09:19 | Kayıtlı IP
|
|
|
olum paracı biri oldugunu burda bari belli etme işin gücün para be zaten ben de para para para diyen bir adamdım orda öğrendim sadece paranın mutluluk getirmediğini
|
| Yukarı Dön |
|
| |
alaskan Yeni Üye

YASAKLI ÜYE - BANLANMIŞTIR
|
| Gönderen: 23-Aralık-2006 Saat 04:52 | Kayıtlı IP
|
|
|
ABİ ADAM DOGRU SOYLUYOR HERSEY PARK GERÇEKTEN HARİKA BİR YER KIZ ARKADAŞIM ORAYA GİTTİ BEN ALASKAYA. BEN ALASKADA REZİL OLUP ONUN YANINA GİTTİM HERSEYE ABİ HARİKA BİR YER YAAA LANET OLSUN ALASKAYA COK YAŞA PENSİLVANYA
__________________ isinize gelsede gelmesede bu boyle
|
| Yukarı Dön |
|
| |
ibrahim Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 25-Aralık-2006 Saat 20:00 | Kayıtlı IP
|
|
|
izmirege Yazdı:
|
olum paracı biri oldugunu burda bari belli etme işin gücün para be zaten ben de para para para diyen bir adamdım orda öğrendim sadece paranın mutluluk getirmediğini
|
|
|
ama önemli dikkat etmek lazım.
Ama ben senin kadar da değilim.
Sadece para mutlulukta getirmez ona katılıyorum dostum.
__________________ Ba?ka dile uymaz annenin sesi, Her sözün ararsan vardyr Türkçesi....
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 26-Aralık-2006 Saat 00:27 | Kayıtlı IP
|
|
|
artık bambaşka biriyim ibo arkadaslık kardeşlik aile bunlar paradan önce geliyo
|
| Yukarı Dön |
|
| |
sssinan Üye

|
| Gönderen: 10-Ocak-2007 Saat 14:28 | Kayıtlı IP
|
|
|
amerikaya kız arkadaşıyla gidenleri anlamoyorum. adamların nüfusu 200milyon, yarısı 100milyon kız, 50milyon 35yaş altı, 17 milyon 18 yaş üstü. yani 18-35 yaş arası 17 milyon kız var ve bunlardan en az 10 milyonu denk gelirse hazır ne die bi de kız arkadaşınla orda uğraşcaksın ki...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
editör Yönetici Grubu

|
| Gönderen: 10-Ocak-2007 Saat 15:43 | Kayıtlı IP
|
|
|
sssinan Yazdı:
amerikaya kız arkadaşıyla gidenleri anlamoyorum. adamların nüfusu 200milyon, yarısı 100milyon kız, 50milyon 35yaş altı, 17 milyon 18 yaş üstü. yani 18-35 yaş arası 17 milyon kız var ve bunlardan en az 10 milyonu denk gelirse hazır ne die bi de kız arkadaşınla orda uğraşcaksın ki... |
|
|
yurdum watçısı senüüü
|
| Yukarı Dön |
|
| |
beyenpe Yeni Üye

|
| Gönderen: 10-Ocak-2007 Saat 23:47 | Kayıtlı IP
|
|
|
bence wat insanin kendine yakisani giymesidir
__________________ beyenpe=beyenpee
|
| Yukarı Dön |
|
| |
sssinan Üye

|
| Gönderen: 11-Ocak-2007 Saat 10:47 | Kayıtlı IP
|
|
|
yurdum insanından ziyade wat insanın içinden geldiği gibi düşündüğünü söyleyebilmesidir
|
| Yukarı Dön |
|
| |
izmirege Kıdemli Üye

|
| Gönderen: 11-Ocak-2007 Saat 17:07 | Kayıtlı IP
|
|
|
editör Yazdı:
|
sssinan Yazdı:
amerikaya kız arkadaşıyla gidenleri anlamoyorum. adamların nüfusu 200milyon, yarısı 100milyon kız, 50milyon 35yaş altı, 17 milyon 18 yaş üstü. yani 18-35 yaş arası 17 milyon kız var ve bunlardan en az 10 milyonu denk gelirse hazır ne die bi de kız arkadaşınla orda uğraşcaksın ki... |
|
|
yurdum watçısı senüüü |
|
|
bu da farklı bir bakış açısı yanlış bir düşünce değil ama ne kadar doğru kişiden kişiye değişir orda kadınlar erkekleri ayarlamaya çalışıyo tabi çok güzel hatunlar haricinde
|
| Yukarı Dön |
|
| |
Majestic81 Yeni Üye

|
| Gönderen: 18-Ocak-2007 Saat 05:13 | Kayıtlı IP
|
|
|
Yerli yabanci edindigin arkadaslar en buyuk kazancimdir
bunu derken maddi olarak az kazandim anlasilmasin , cok iyi kazandim 3 senemde de :))
__________________ ---WORK AND TRAVEL TURKEY REKLAM ARENASI DEĞİLDİR. ÜYELİĞİNİZ BLOKLANMIŞTIR.
|
| Yukarı Dön |
|
| |
bukan Yeni Üye

|
| Gönderen: 27-Ağustos-2008 Saat 01:09 | Kayıtlı IP
|
|
|
| merhaba arkadaslar 2008 work and travel programina katildim..inanin bana burada sadece amele sinifindan baska bi sey degiliz hem ucuza calistiriliyoruz hemde cok az saat .saat basi ucrete tabi tutuluyor maaslarimiz..gunde ya 6 ssat ya nadiren 8 saat.ihergun dua ediyoruz bugun keske bizi 8 saat calistirsalar diye...hakkiniz olan parayi alamiyoruz..birakin programa yaptigim masrafi karsilamayi burda karnimizi bile zor doyuruyoruz..inanin uzaktan gorundugu gibi yurtdisi toz pembe degil.normalde benimle ayni isi yapan adamin aldigi saat basi ucret benim aldigim saat basi ucretimin 2 kati.burada tutunabilmek icin iyi derecede ingilizce bilmeniz gerekir bu size ikinci bi is bulma olanagi saglar ama alt yapiniz olmadan ingilizce gelistirmeye gelmeyin hicbir ise yaramaz..amerikan ingilizcesi cok farkli ve butun insanlar oyle tuhaf konusuyorlarki sadece bi bogurtu cikiyor..ingilizcenizi gelistirmek icin amerikayi degil ingiltere icin hazirlanan programlara katilmanizi tavsiye ederim..insanlar iyi hosgorulu sevecen.icinde sapiklarida var ama istemiyorum demeniz yeterli sizden uzaklasmasi icin turkiyedeki gibi ppesine dusup taciz etmezler..kanun yok.bosuna dememisler ozgurlukler ulkesi diye..manzaralar super.burdaki yemek kulturu gercekten bizimkinden cok farkli biz turk insanlari gerckten yemeyi bilen bi toplumuz,,turk olmaniz yetiyor insanlar tarafindan asagilanmaniz icin..ilkini havaalaninda yasadim kirmizi cizgili yol ve mavi cizgili yol vardi bavul kontrolleri sirasinda..sordular nerden geliyorsun diye..dedim istanbul beni kirmizi cizgili yoldan ilerlettiler bunun anlami tehlikeli olabilirim bavullar iyi arastirilsin..hemen arkamdaki bayan ingiltereden geldigini soyledi ve guleryuzle ona sorulan birkac basit sorudan sonra mavi cizgili yoldan ilerlettiler kadini beni tum esyalarim acildi koperk saldilar bide bavullarimin basina tum eesyalarim kopek salyasi oldu ..laptopumun bataryasina kadar kontrolden gecirildim yanima aldigim yiceklere el konuldu..eger sansliysaniz tadini cikarabilirsiniz ama unutmayin buraya gelip issiz kalip sokakta yatan turkleler de karsilastim..bu sorunla karsilasmamak icin lutfen iyi bi sirket..saygilar arkadaslar | |
__________________ <eda>
|
| Yukarı Dön |
|
| |
nicksizz Yeni Üye

|
| Gönderen: 27-Ağustos-2008 Saat 13:40 | Kayıtlı IP
|
|
|
Bukan arkadasım naptın sen yaw, özellikle su havaalanı meselesi kanımı dondurdu bariz ayrımcılık yapmıslar, umarım hersey yoluna girer en kısa zamanda senin için
|
| Yukarı Dön |
|
| |
damat Üye

|
| Gönderen: 27-Ekim-2008 Saat 15:06 | Kayıtlı IP
|
|
|
AYRIMCILIK DEGIL GUVENLIK ICIN YAPILMISTIR
BAVULLARI KONTROL ETMEK ZORUNDALAR
BUKAN ARKADASIM SUPHE CEKMIS OLABILIRSIN YERI GELIRSE GEREKIRSE ELBISELERI BILE CIKARTMANI RICA EDEBILIRLER
O YERDE YATAN TURK ARKADASLAR HAKKINDA ISE SOYLEYECEK BIRSEYIM YOK AMA WAT ISINI YAPAN BABANIZ BILE OLSA BUTUN AYRINTILARINA KADAR OGRENMEDEN ULKEDEN CIKMAYIN GITMEDEN HERAKLINIZA GELENI SORUN ORAYA GIDINCE ISINIZ DAHA KOLAY OLUR
__________________ The battle of TOMORROW starts TODAY...
|
| Yukarı Dön |
|
| |
mervedemi Yeni Üye

|
| Gönderen: 05-Aralık-2008 Saat 02:07 | Kayıtlı IP
|
|
|
merhaba arkadaşlar ben bu yaz Maryland eyaleti, Berlin kasabasında t-shirt printer olarak yani kendi işimde çalıştım.
Herşey harikaydı, tek başıma ve özgürdüm. Bence gitmek isteyen arkadaşlarım seçimini gitmekle yapsınlar, hayatta görecek, mutlu olacak, tecrübe edilecek, sevilecek, başına gelen anlaşılmaz güçlükleri yenebilecek ve hayatta kendi ayakları üzerinde olmanın gururunu yaşatacak başka bir deneyim görmedim. En azından hayat sadece kendi etrafımızda gelişmiyor. Gidin, gezin, görün, gerekirse değil gerekecek eşşek gibi çalışın, yoruluyorum demeyi değilde ohhhh beee ben ne kadar çok şey öğrendim ne kadar tecrübe edindim helal olsun be bana demeyi tercih edin...
Evvvvet geleyim ben soruma şimdi yaşadığım bu sene ki süper tecrübelerden dolayı bir daha gitmek istiyorum, aynı yere işverenim beni büyük bir istekle tekrardan istiyor. ama malum krizden dolayı cebimde hiç para yok ve şirketsiz gitmenin ne kadar mümkün olacağını danışmak istiyorum sonuçta haklıyım: daha önceden gittim, deneyimim işim hali hazırda, sosyal güvenlik numaramda var. aracı şirkete hiç ihtiyacım yok! Acaba bu düşüncem doğrumudur? Eğer doğru ise nereden başlamalıyım? Açıkcası bilmiyorum... Umarım bir fikri olan ve bana yardım edebilecek bir kişi olur.
İyi günler dilerim
__________________ speedy gonzales
|
| Yukarı Dön |
|
| |