Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sorularla Work and Travel
 Work and Travel Turkey Forumları : Sorularla Work and Travel
Konu Konu: Birkaç iş ve şehir hakkında soru Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
Kenshin
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 2
Gönderen: 10-Mart-2010 Saat 23:26 | Kayıtlı IP Alıntı Kenshin

Selam arkadaşlar,

Ben bu yaz gidiyorum fakat iş ve şehir seçemedim çok kararsızım ve pek bilgim yok işler hakkındada. Öncelikle işler hakkında soruma gelirsek Lifeguard işinde ne yapılıyor , butun gun sandalyade oturup acılma dıye bagrılıyormu yoksa derin sularda yüzme kaabiliyeti gerektiren zor bir iş mi nasıldır ? Pek yüzme ile aram yokta .

Grocery Clerck işi Brand's Deli işi ve Counter Sales işi nasıldır acaba bilgiisi olan varmı benim ingilizce seviyem çok iyi değil danışmanım pre-indermatide dedi tabi her zaman fazladan sallarlar diyorm ben ,hatta kendisi advenced yapmış fazla iş cıksın diye ama kendime güvenemiyorum. Cokta kotu degıl kendımı anlatırım karsıdakını anlarım anlaşabilyorum ve tek gidiceğimde! Delirdim şimdiden sanırım :D

birde Mrtyle Beach'de Cook işi var 10 dolar verıyor saati ama insanı dusundurende 10 dolar vermesi . Işin tanımı ; Minimum Work Period : 3 months

English Language Level : Intermediate

Qualification : Basic level and abilty to read kitchen tickets.

Position Description: Prepare short order food as guest order.

Pek bişe yapılmıcak gibi ve kolay gozukyor bilgisi olan ?

Cedar Point Amusement Park (Cleveland / Sandusky ) 'yi bilen varmı nasıl bir yerdir ,giden varmı arkadaşlar?

Moreys Piers iş seçeneği bende de mecvut fakat bilmiyorum fena gozukmuyor gozume bunun yanı sıra Hawaii ve Las Vegas'ta işlerde var. fakat onlarla vebcam ustunden işverenle gorusyosun ve alınmazsam karanbole gelmekte istemiyorum.

Şimdilik sorularım bunlar ,

Teşekkürler,

Herkese eğlenceli geziler =)

Yukarı Dön Göster Kenshin's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Kenshin

Kenshin
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 2
Gönderen: 10-Mart-2010 Saat 23:28 | Kayıtlı IP Alıntı Kenshin

Ha bide ingilizce seviyem aldığım kurda en yüksek C2 seviyesiydi ben B1 'i bitirdim ve bu seviyemle B2 yi bitiririm diyorumda , dil seviyem budur..
Yukarı Dön Göster Kenshin's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Kenshin

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 12-Mart-2010 Saat 11:21 | Kayıtlı IP Alıntı editör

birde Mrtyle Beach'de Cook işi var 10 dolar verıyor saati ama insanı dusundurende 10 dolar vermesi . Işin tanımı ; Minimum Work Period : 3 months

English Language Level : Intermediate

Qualification : Basic level and abilty to read kitchen tickets.

Position Description: Prepare short order food as guest order.

kesinlikle bu deri,m. Cedar point kocaman bir hikaye !!!

yigithan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 38
Gönderen: 30-Mart-2010 Saat 10:06 | Kayıtlı IP Alıntı yigithan

Mrtyle Beach bana göre Amerika'nın en güzel 2-3 yerinden birisi..saatlik ücreti de oldukça iyi..ama mutfak konusuna gelince..eğer zora gelirim diyorsan iyi..fast food line 'da çalışacaksan çok yorulmassın..ama sabah erken gelip Preb. hazırlamak ve herşeyi hazır etmek gerçekten çok kolay olmuyor..En azından arkadaşların ve sen istediğin zaman yemek yersiniz,işin iyi yanından bak ;)
Yukarı Dön Göster yigithan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: yigithan

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 01-Nisan-2010 Saat 18:15 | Kayıtlı IP Alıntı editör

yigithan Yazdı:
Mrtyle Beach bana göre Amerika'nın en güzel 2-3 yerinden birisi..saatlik ücreti de oldukça iyi..ama mutfak konusuna gelince..eğer zora gelirim diyorsan iyi..fast food line 'da çalışacaksan çok yorulmassın..ama sabah erken gelip Preb. hazırlamak ve herşeyi hazır etmek gerçekten çok kolay olmuyor..En azından arkadaşların ve sen istediğin zaman yemek yersiniz,işin iyi yanından bak ;)

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma