| Gönderen: 16-Şubat-2010 Saat 13:24 | Kayıtlı IP
|
|
|
işte soruların ve cevaplar ı
Bana hangi sirketi önerirsiniz ?
- www.workandtravelrehberi.com buraya girersin dilediğin şirketi seçersin forumdan aldığın şu şirket çok iyi abi mutlaka ona git ötekiler pis kaka gibi laflara kanacak kadar safsan zaten abd ye değil sokağa çıkma derim.
İş konusunda karar vermeye zorlanıyorum yardımcı olurmusunuz ? (İngilizcem ne çok iyi nede çok kötü ama söyle bir örnek verebilirim yaklaşık 2 hafta önce Almanya'ya gittim ve ordaki insanlarla çok fazlada zorlanmadan İngilizce konusabildim)
- Birkere ingilizce iyi değilse program sana göre bir program değildir. Çünkü ingilizcesi iyi olmayanlar bu program wat gazisi olarak TR'ye dönerler. Vasat bir ingilizce ile vasat işlerde çalışmayaı göze alarak programa katılmalısın.
Ve kafamı en çok karıştıran konu Konaklama.. Konaklama'yı sirket mi ayarlıyor yoksa kendimiz mi ayarlıyoruz ? Konaklama ortalama olarak haftada ne kadara mal oluyor ?
- işin en kolay kısmı bence konaklamadır. Konakalamayı sana seçeceğin şirket ayarlar. Aylık ortalama eyalet ve şehre göre ücret değişir. Mesela Neew York'ta aylık 1000 - 1400 USD'ye kadar konaklam çıkabilir. Yada Arizona'da aylık 100- 300 arası bir ücrete kalabilirsin. Unutmaki konaklamanın kalitesi içinde eşyalar vs gibi seçenekler ücreti düşürür yada fırlatır.
Ve nereyi tercih etmemi önerirsiniz ? Aklımda New York , New Jersey , San Diego gibi yerler geçiyor.
- Şimdi eğer sen bu şehirlere göre iş seçersen vay haline derim. Asla unutma işe göre bölge seç , bölgeye göre iş değil ! İşin kalitesi bence yaşayacağın şehri belirlemedeki en önemli kriter olmalı ! Bu şehirlerde çok harcama yapmaya hazır olmalısın.
Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
- Rica Ederim
__________________ Her Türlü Sorun İçin Destek MSN Hattı : info@workandtravelturkey.com
|