Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Serbest Forum
 Work and Travel Turkey Forumları : Serbest Forum
Konu Konu: iş ARIYRUM Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
DEFNE
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 04-Şubat-2010 Saat 20:37 | Kayıtlı IP Alıntı DEFNE

GARSONLUK.AKTİVASYONCULUK.SATIŞ DANIŞMANLĞI BİLGİSAYAR SERTİFAKAMM VAR BU ALANLARDA İŞ ARIYRUMM TERCİHİM AMERİKADIR İLGİLENLERE  DUYURULUR.....
Yukarı Dön Göster DEFNE's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: DEFNE

yigithan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Turkiye
Gönderilenler: 38
Gönderen: 09-Şubat-2010 Saat 14:23 | Kayıtlı IP Alıntı yigithan

WAT programı mı istiyorsun yoksa bu tip firmalarda çalışmak mı istiyorsun?? anlamadım ki..neyse ben sana şöyle bir tavsiye vereyim..Amerika' garsonluk yapabilmek için çok iyi ingilizceye ihtiyaç vardır..ve eğer garsonluk yaptığın yer biraz lüks ve pahalıysa ya da devamlı dolu olan bir mekansa çok güzel para kazanırsın..örneğin:

Wyoming Grand Teton Lodge Comp. de garsonluk ; gecede 110-180 dolar arası tip..(min ve max kazandığım)..ve saatlik 3,45 dolar ücret ile haftada 880 dolar kazanabilrsin (tip 120 dolar olarak hesaplandı). ve bu parayı sadece Night Shift'te (akşam yemeği) kazanıyorsun..öğle ve kavaltı hariç..(o saatlerde çalışmadım ama hemen hemen aynı ücreti kazanıyorsun)

iş arayışlarında başarılar..

Yukarı Dön Göster yigithan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: yigithan

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma