| Gönderen: 25-Aralık-2009 Saat 11:51 | Kayıtlı IP
|
|
|
Work and Travel Programında Mağdur/ Mağdure olmak için için neler yapmanız gerekenler...
1 ) Okulunuzda ve çevrenizde mutlaka şirketlerin Özel prim sistemi ile çalıştırdığı ( 100 - 150 usd kelle başı para alır bu arkadaşlar ) bu arkadaşalrdan birini bulun ve hemen gaza gelip 250 doları bayılıp kaydınızı yaptırın ve fiyatın mutlaka piyasa altında olmasına dikkat edin.
Örnek : 700 - 900 gibi program ücretleri bu durum için bulunmaz fırsattır hadi koşun fırsatı kaçırmayın. Acele edin
2 ) Şirketteki danışmanınıza sorular sorup alakasız garantiler alın. ikinci üçüncü hatta beşinci işi garantileyin. 24 saat online destek veren firmalar bile var ( !!! ) hadi buluın onları. Şirketinizi sakına raştırmayın nasılsa hepsi aynı
Buna en iyi örnekler şunlar olabilir :
- Bu yıl git parayı bir dahaki yıl öde. ( Ciddiyim vu firmalar var bulun onları google yazın mutlaka çıkar )
- Çılgın kampanyalar yapan firmaları bulun ( ÇILDIRDIKKKKKKKKKKKKKK... KRİZE İNAT WAT, EN İYİSİ BİZİZ, WALLAHİ BİLLAHİ MAĞDURUMUZ YOK, HADİ KOŞ SON DAKKA İNDİRİMİ BUNLAR , )
- Ömrümde ilkkez Work and Travel yapan firmaları tercih edin
- Araştırmanızı sakın ofis ofis yapmayın internet ve Feysbuk neyinize yetmiyor kuzum
- İş tercihi yaparken sözleşmeyi okumayın , Yahu siz Türksünüz türklere bişicik olmaz
- Erkek bir wat katılımcısı iseniz benim gibi en güzel Rus kızlarının olduğu bölgeleri tercih edin yahu boş verin işi bir ara halledersiniz nasıl olsa
- Kurallar bozulmak içindir kuralları olabildiğince ihlal edin döndüğünüzde TR deki kankilerinize böbürlenerek anlatacağınız ilginç deneyimleriniz olacak garanti ediyorum
3 ) Tercih edeceğiniz şirketle sözleşme falan yapmayın, Aldığınız hizmet karşılığı sakın ola Fatura istemeyin çünkü Fiyat artar. Sakın beni dinleyin. Sanki sözleşme yapacaksınız da ne olacak
4 ) ABD'de ofisi olan şirketlere bakın. Diğerleri salak zaten açmıyorlar açanlar ise süper bu işi biliyor çünkü nasılsa ABD Tekirdağ kadar büyük o ofisten hemen koşar gelirler sizlere yardım ederler. Ve unutmayın 7-24 hizmet veren yerleri mutlak suretle tercih edin.
Not: Bu şekilde preograma katılın Garanti ederim bir dahaki sene sizlere Televizyon başında el sallayacağım , Hürriyet USA , Zaman Today's da haberlerinizi okurken sizinle Gurur duyacağım . Hadi aslan kardeşler, Siz aslansınıuz kaplansınız sizi hiç birşey olmaz.
Bunları yapın sonrada gelin Muhteşem anılarınızı buraya yazın bizde Vah vah diyelim
Bunları risk and travel die bir site açılmış oradan esinlenerek yazdım. Doğruya doğru aynen wat süreci böyle. En azında her 100 katılımcının 40'ı bunu yapıyor. Sizin neyiniz eksik ?
|