Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
2009 Work And Travel Katılımcıları
 Work and Travel Turkey Forumları : 2009 Work And Travel Katılımcıları
Konu Konu: work and travel mağduru olmak için Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
angaralı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Birleşik Devletler
Gönderilenler: 38
Gönderen: 25-Aralık-2009 Saat 11:51 | Kayıtlı IP Alıntı angaralı

Work and Travel Programında Mağdur/ Mağdure olmak için için neler yapmanız gerekenler...

1 ) Okulunuzda ve çevrenizde mutlaka şirketlerin Özel prim sistemi ile çalıştırdığı ( 100 - 150 usd kelle başı para alır bu arkadaşlar ) bu arkadaşalrdan birini bulun ve hemen gaza gelip 250 doları bayılıp kaydınızı yaptırın ve fiyatın mutlaka piyasa altında olmasına dikkat edin.

Örnek : 700 - 900 gibi program ücretleri bu durum için bulunmaz fırsattır hadi koşun fırsatı kaçırmayın. Acele edin

2 ) Şirketteki danışmanınıza sorular sorup alakasız garantiler alın. ikinci üçüncü hatta beşinci işi garantileyin. 24 saat online destek veren firmalar bile var ( !!! ) hadi buluın onları. Şirketinizi sakına raştırmayın nasılsa hepsi aynı

Buna en iyi örnekler şunlar olabilir :

- Bu yıl git parayı bir dahaki yıl öde. ( Ciddiyim vu firmalar var bulun onları google yazın mutlaka çıkar )

- Çılgın kampanyalar yapan firmaları bulun ( ÇILDIRDIKKKKKKKKKKKKKK... KRİZE İNAT WAT, EN İYİSİ BİZİZ, WALLAHİ BİLLAHİ MAĞDURUMUZ YOK, HADİ KOŞ SON DAKKA İNDİRİMİ BUNLAR , )

- Ömrümde ilkkez Work and Travel yapan firmaları tercih edin

- Araştırmanızı sakın ofis ofis yapmayın internet ve Feysbuk neyinize yetmiyor kuzum

- İş tercihi yaparken sözleşmeyi okumayın , Yahu siz Türksünüz türklere bişicik olmaz

- Erkek bir wat katılımcısı iseniz benim gibi en güzel Rus kızlarının olduğu bölgeleri tercih edin yahu boş verin işi bir ara halledersiniz nasıl olsa

- Kurallar bozulmak içindir kuralları olabildiğince ihlal edin döndüğünüzde TR deki kankilerinize böbürlenerek anlatacağınız ilginç deneyimleriniz olacak garanti ediyorum

3 ) Tercih edeceğiniz şirketle sözleşme falan yapmayın, Aldığınız hizmet karşılığı sakın ola Fatura istemeyin çünkü Fiyat artar. Sakın beni dinleyin. Sanki sözleşme yapacaksınız da ne olacak

4 ) ABD'de ofisi olan şirketlere bakın. Diğerleri salak zaten açmıyorlar açanlar ise süper bu işi biliyor çünkü nasılsa ABD Tekirdağ kadar büyük o ofisten hemen koşar gelirler sizlere yardım ederler. Ve unutmayın 7-24 hizmet veren yerleri mutlak suretle tercih edin.

Not: Bu şekilde preograma katılın Garanti ederim bir dahaki sene sizlere Televizyon başında el sallayacağım , Hürriyet USA , Zaman Today's da haberlerinizi okurken sizinle Gurur duyacağım . Hadi aslan kardeşler, Siz aslansınıuz kaplansınız sizi hiç birşey olmaz.

Bunları yapın sonrada gelin Muhteşem anılarınızı buraya yazın bizde Vah vah diyelim

Bunları risk and travel die bir site açılmış oradan esinlenerek yazdım. Doğruya doğru aynen wat süreci böyle. En azında  her 100 katılımcının 40'ı bunu yapıyor. Sizin neyiniz eksik ?

Yukarı Dön Göster angaralı's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: angaralı

hyper
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
Gönderen: 25-Aralık-2009 Saat 21:59 | Kayıtlı IP Alıntı hyper

angaralı Yazdı:
Work and Travel Programında Mağdur/ Mağdure olmak için için neler yapmanız gerekenler...

Başlık gerçekten çok anlamlı olmuş
Yukarı Dön Göster hyper's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: hyper

yigithan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Turkiye
Gönderen: 30-Aralık-2009 Saat 20:05 | Kayıtlı IP Alıntı yigithan

valla bende temsilci bir arkadaşım vasıtasıyla gittim WAT'a..o ne kadar komisyon alır orası beni hiç ilgilendirmez zaten ama sözleşmeyide gayet okudum ve bana garanti verilen işi yaptım..güzelde para kazandım orada 7/24 destek gördüm firmadan ve huzurlu bir şekilde döndüm..''angaralı'' senin WAT muhtemelen kötü geçti yada mağdur oldun ki bu kadar detaylı yazmışsın..haklı olduğun noktalar var ama bence bu kadar sert bir uslupla yazmış olman ilginç..?? mağdur olduğun bir konu varsa bizimle paylaş..bizde mağdur olmayalım
Yukarı Dön Göster yigithan's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: yigithan

karrdelenn_Fc
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 30-Aralık-2009 Saat 20:31 | Kayıtlı IP Alıntı karrdelenn_Fc

Ya yiğithan arkadasım bende gitmeyi düşünüyorum bu sene bana yardımcı olur musun orada neler yasadığına dair. yani en azından ne iş yaptın ve ne kdr kazandın =)
Yukarı Dön Göster karrdelenn_Fc's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: karrdelenn_Fc

yigithan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 02-Ocak-2010 Saat 18:50 | Kayıtlı IP Alıntı yigithan

ya aslında bakarsan ilk başlarda endişeliydim biraz..tek başıma gittim..çantamı kaptım ve yola çıktım..Wyoming'e Grand Teton Lodge Comp. de meksika yemekleri yapan restoranda aşcı olarak işe başladım..öncelikle eğitim verdiler 3-5 gün..ama o süre zarfında yine saatlik ücretim işledi..1-1.5 ay bu şekilde devam etti..daha sonra Ağustos ayında boş pozisyonlar açıldı..ben garsonluk için müracat ettim..ve ingilizcem iyi olduğu için kabul ettiler hatta aşcılığı bıraktım gibi bişey oldu..:)) garsonlukta gecede 110-160 dolar arasında tip kazandım..toplamda kazandığım para da tahminimce 7.5-8 bin dolar..ben herkese tavsiye ederim hatta bilgi isteyenler olursa özelden mesaj atsınlar her şekilde yardımcı olurum..bu arada parmağımı kestim ve gerçkten sağlık sigortası olduğu için ücretsiz tedavi oldum..(kaza iş saati dışında oldu) onun dışında öğlen yemeğinde aşcı bana bilerek domuz eti yedirdi ve benimle epey bi dalga geçti..sonuç : firmayı aradım,sponsor firma benimle irtibata geçti vee adam kovuldu..benim WAT'ım süperdi..sizinde öyle olur umarım 

zeynepcik
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
Gönderen: 05-Ocak-2010 Saat 13:24 | Kayıtlı IP Alıntı zeynepcik

başlık çok anlamlı :)
Yukarı Dön Göster zeynepcik's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: zeynepcik Ziyaret zeynepcik's Ana Sayfa

maniac
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 210
Gönderen: 07-Ocak-2010 Saat 11:16 | Kayıtlı IP Alıntı maniac

güzel olmuş ama kusura kalmayın her ekonomik firma da öğrencileri mağdur edecek yada her pahalı satan da öğrencileri memnun edecek diye bir kaide yok. Bu alt yapı ile ilgili bir durumdur kanımca. Eğer bu işi iyi bilen danışmanalra sahipse bir şirket ne yapar edewr öğrencisine ciddi anlamda katkı sağplar. Yani tecrübe diyoruz buna ve piyasada bu firmalar dan yeterince var.

hakanuysal
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Gönderen: 09-Ocak-2010 Saat 16:32 | Kayıtlı IP Alıntı hakanuysal

bana tavsiye edebileceginiz bi şirket war mıı???

şimdiden tşk ler:D

bekirrrr
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 10-Ocak-2010 Saat 11:54 | Kayıtlı IP Alıntı bekirrrr

yigithan Yazdı:
ya aslında bakarsan ilk başlarda endişeliydim biraz..tek başıma gittim..çantamı kaptım ve yola çıktım..Wyoming'e Grand Teton Lodge Comp. de meksika yemekleri yapan restoranda aşcı olarak işe başladım..öncelikle eğitim verdiler 3-5 gün..ama o süre zarfında yine saatlik ücretim işledi..1-1.5 ay bu şekilde devam etti..daha sonra Ağustos ayında boş pozisyonlar açıldı..ben garsonluk için müracat ettim..ve ingilizcem iyi olduğu için kabul ettiler hatta aşcılığı bıraktım gibi bişey oldu..:)) garsonlukta gecede 110-160 dolar arasında tip kazandım..toplamda kazandığım para da tahminimce 7.5-8 bin dolar..ben herkese tavsiye ederim hatta bilgi isteyenler olursa özelden mesaj atsınlar her şekilde yardımcı olurum..bu arada parmağımı kestim ve gerçkten sağlık sigortası olduğu için ücretsiz tedavi oldum..(kaza iş saati dışında oldu) onun dışında öğlen yemeğinde aşcı bana bilerek domuz eti yedirdi ve benimle epey bi dalga geçti..sonuç : firmayı aradım,sponsor firma benimle irtibata geçti vee adam kovuldu..benim WAT'ım süperdi..sizinde öyle olur umarım 

hangi şirketle gittigini söyleyebilir misin.
Yukarı Dön Göster bekirrrr's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: bekirrrr

Russever
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 3
Gönderen: 11-Ocak-2010 Saat 19:37 | Kayıtlı IP Alıntı Russever

2009 Yazı Domuz Gribi ve Ekonomik Kriz Tehditleri aldında CA'da Long Beach'te geçiren biri olarak ( Rus ablalarla ulan be çatlayın sizi serseri kardeşler:) )

- Arkadaş cebinde en az 2.000 dolar olsun ( lan düdük o kaadr para olsa niye gideyim diyorsan okuma )

- O şirket iyi bu kötü diyenlere kanma hepsi aynı...

- Kendine güven kız gibi ağlama

- Ha kızlar gitmesin abi... hele hanımevlatları bence direkt olaydan uzak dursun sakata falan gelmesinler.

- Pratik yaparımk ingilizceyi de geliştiririm icabında saçmalıklarına da kanmayın.

Bu program yeme içme gezme ve para harcama programından başka bir şey değildir. Sefil bilo gibi ağlayıp sızlamayın... Alın bir kaç kare size...

Yukarı Dön Göster Russever's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Russever Ziyaret Russever's Ana Sayfa

Russever
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 11-Ocak-2010 Saat 19:40 | Kayıtlı IP Alıntı Russever

Yukarı Dön Göster Russever's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: Russever Ziyaret Russever's Ana Sayfa

Russever
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 11-Ocak-2010 Saat 19:40 | Kayıtlı IP Alıntı Russever

gerisi hikaye...

zeynepcik
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 23
Gönderen: 12-Ocak-2010 Saat 19:18 | Kayıtlı IP Alıntı zeynepcik

İşte yurdum erkeği. Değil ABDye de uzaya da gitseniz bu sever uzaylılarla nasıl fingirdeşdiğinizi anlatırsınız. Senin bu resmi buraya eklediğini ve bu şekilde konuştunu görseyudi o rus kızı eminim suratına tükürüdü. Zavallı
Yukarı Dön Göster zeynepcik's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: zeynepcik Ziyaret zeynepcik's Ana Sayfa

monoditri
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderen: 22-Ocak-2010 Saat 18:45 | Kayıtlı IP Alıntı monoditri

o rus kızı için önemli değil zaten zeynepcik sen boşa kafanı yorma:D:D
Yukarı Dön Göster monoditri's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: monoditri

yigithan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderen: 26-Ocak-2010 Saat 09:47 | Kayıtlı IP Alıntı yigithan

nolmuş burda ya..bu arada hangi firmayla gittiğimi soran arkadaş var özelden msj atsın burada reklam olur..site yetkilileri izin veriyorsa söylerim tabi..

editör
Yönetici Grubu
Yönetici Grubu
Simge

Gönderilenler: 1743
Gönderen: 28-Ocak-2010 Saat 16:33 | Kayıtlı IP Alıntı editör

bu rus kızlarının resmini koymak hangi akla hizmet ?

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma