Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
vize,pasaport ve work and travel'da evrak işlemleri
 Work and Travel Turkey Forumları : vize,pasaport ve work and travel'da evrak işlemleri
Konu Konu: vize başvurusu,acil yanıt lütfen:( Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazanlarda
Mesaj << Önceki Konu | Sonraki Konu >>
efsun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 06-Nisan-2009 Saat 04:03 | Kayıtlı IP Alıntı efsun

mrhb ben anadolu üniversitesi ingilizce öğremenliğinde okuyorum ve not ortalam 1.65 bu yaz alaskaya gitmek için vizeye katılıcam ama alabilirmiyim bilmiorum

notlarım suan yükselişte,haziranda 2.00ı gecmişolucam ama transkriptlerimiz gec verildiği için şimdiden katılmak zorundayım,ingilizcemin ileri düzeyde olması ve ingilizce öğremenliğinde okuyor olmamın bir avantajı varmı? ve eger nisan yada mayısta vize alamazsam 2.00ı gecince haziranın sonuda olsa tekrar girip alabilme ihtimalim varmı

Yukarı Dön Göster efsun's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: efsun

mystery1di
Yeni Üye
Yeni Üye

Ülke: Türkiye
Gönderilenler: 1
Gönderen: 07-Nisan-2009 Saat 00:36 | Kayıtlı IP Alıntı mystery1di

çok problem etme benimde ortalamam düşük(1,8). üstelik ingilizcemde iyi değil. her sorulan soruya yes no diye cvp verdim o kadar.. bilmiyorum kaçıncı sınıfsın ama transkriptindeki yükselişe bakıyolar.(örneğin benimki 0,56 dan 1,8 e yükseldi) bide dış dörünüşe önem veriyolar. görüşmeye giderken cicili bicili giyinip gidersen senin leyhine olur.. şimdiden iyi şanslar.. (bu arada ben aldım vizeyi, yolculuk 10 haziran)
Yukarı Dön Göster mystery1di's Özellikler Diğer Mesajlarını Ara: mystery1di

Eğer Bu Konuya Cevap Yazmak İstiyorsanız İlk Önce Giriş
Eğer Kayıtlı Bir Kullanıcı Değilseniz İlk Önce Kayıt Olmalısınız

Yanıt YazYeni Konu Gönder
Yazıcı Sürümü Yazıcı Sürümü

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma