Almanya Eğitim Danışmanlığı Tel: 0 212 543 58 06 Almanya Eğitim Danışmanlığı Whatsapp: 0 535 712 07 90

2017 Work and Travel Kayıtları Başladı

Work and Travel 2017 Kayıtları Başladı

2017 yılı yaz ayları için Amerika’da Work and Travel fırsatını kaçırmayın.

Work and Travel Katılımcıları Ne Tür işlerde Çalışabilir ?

Su Parkları – Yüzme Havuzları

Su parkları ve yüzme havuzları, Work and Travel öğrencileri için en ideal işlerden biridir.  İyi İngilizce seviyesine sahip ve yüzme bilen öğrencilerin alındığı bu pozisyonda öğrenciler havuz görevlisi ve cankurtaran olarak çalışır.

Eğlence Parkları

Katılımcılar, İngilizce seviyelerine göre park görevlisi, havuz görevlisi, oyun alanları sorumlusu, bilet satışı, yiyecek-içecek satışı, kasiyerlik, fotoğrafçılık, hediyelik eşya mağaza görevlisi gibi işlerde çalışır.

Otel ve Tatil Köyleri

Work and Travel öğrencileri için diğer bir seçenek de  oteller ve tatil köyleridir. Öğrenciler bu otel ve tatil köylerinde; oda temizliği, garsonluk, komilik yapabilir; kahvaltı görevlisi ve çamaşırhane sorumlusu olarak da çalışabilirler.

Cafe, Restoran ve Fast Food Zincirleri

İngilizce seviyesi iyi olan öğrencilerin en çok tercih ettiği işlerden biri de café ve restoranlardır. Sıcak yaz aylarında klimalı cafe ve restoranlarda çalışan öğrenciler müşterilerle çoğu zaman iletişim halinde olurlar. Amerika’da bahşiş kültürü olduğu için garson olarak çalışan öğrenciler aylık gelirleri diğer katılımcılara göre daha fazla olur.

Süpermarket ve Mağaza Zincirleri

Work and Travel katılımcıları marketlerde kasiyer, yiyecek servis, satış, dağıtım, reyon, depo veya temizli görevlisi olarak çalışabilirler.